Postet nga: ushqim

Recetë Dimri: Supë me kërpudha dhe patate

Përbërësit

Recetë: Supë kremoze me pulë dhe misër të ëmbël

Përbërësit

Recetë vegjetariane - Bolognese vegjetariane

Përfitoni sa më shumë nga mishi i grirë Quorn për këtë bolognese të lehtë vegjetariane që ka pak yndyrë dhe kalori. 

IKShPK, rekomandon për kujdes të shtuar në konsumimin e ushqimit

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, ka ftuar qytetarët për kujdes të shtuar gjatë gatimit, ruajtës, shpërndarjes dhe konsumit të ushqimit.

IKShPK rekomandon shmangien e mishit të kuq, peshkut, suxhukut dhe produkteve të ngjashme

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka bërë apel te qytetarët që të kenë kujdes gjatë ruajtjes së ushqimit.

Ekspertët britanik identifikojnë ushqimet që shkatërrojnë organizmin

Ushqimet si buka e bardhë, gjalpi, reçeli, lëngu i frutave dhe çokollatat mund të gjenden kudo në frigorifere në tërë Britaninë. Por ato paraqesin rrezik të madh ...

Donacione të pakta ndërsa Jemeni ndeshet me katastrofë humanitare

Sekretari i Përgjithshëm i OKB-së, Antonio Guterres shprehu të hënën zhgënjim se konferenca e donatorëve për Jemenin kishte grumbulluar më pak se gjysmë...

Nëntë ushqimet për pastrimin e arterieve

Për të mbrojtur zemrën tuaj, ndonjëherë nuk keni nevojë për ilaçe, por ushqim të vërtetë.