Postet nga: ura e Ibrit

FOTO - Arti i muraleve bashkon komunitetet në Mitrovicë

Ngjyra të ndryshme po i japin jetë Urës së Ibrit. Me moton “Just Art”, 35 artistë shqiptarë dhe serbë u bashkuan të dielën në Mitrovicë për të zhvilluar ...

Pesë vjet nga heqja e barrikadës që ndau Mitrovicën

Gjatë natës së 17 qershorit të vitit 2014 u largua barrikada mbi lumin Ibër, e cila që nga viti 2011 ishte simbol i ndarjes fizike së veriut të Kosovës.

Rikonfirmon Bahtiri: Ura hapet me koncert të Shakiras

Agim Bahtiri, kryetar i Mitrovicës së Jugut, ka deklaruar se Shakira, këngëtare e famshme botërore, do të vijë dhe të performojë në ceremoninë e hapjes së ...

Haradinaj fton Bahtirin të përmbahet nga deklaratat rreth hapjes së urës në Mitrovicë

Ura mbi lumin Ibër në Mitrovicë “duhet të hapet për qarkullim përgjithmonë dhe jo vetëm për një ditë”, ka deklaruar kryeministri i Kosovës Ramush ...

Ura e Ibrit do të marrë emrin e një këngëtareje amerikane

Kryetari i Komunës së Mitrovicës së Jugut, Agim Bahtiri, idenë për realizimin e një koncerti muzikor tek ura e Ibrit, ia ka treguar edhe shefit të partisë, ...

BE: Nuk ka mur në urën e Ibrit

Ndërtimet e fundit që po ndodhin afër urës së lumit Ibër në Mitrovicë janë në pajtim me marrëveshjet e arritura mes Kosovës dhe Serbisë ...

Ura në Mitrovicë pritet të hapet për qarkullim brenda një muaji

Ura kryesore mbi lumin Ibër në Mitrovicë, e cila ndodhet në mes të dy komunave të qytetit, asaj jugore edhe veriore, vazhdon të jetë e bllokuar për qarkullim. ...

Rifillon Puna në Urën që Simbolizon Ndarjen e Kosovës

Ka rifilluar puna në Urën e Ibrit në qytetin e ndarë të Mitrovicës në Kosovë, e cila u ndal në prill të vitit të kaluar.