Postet nga: UP

Universiteti i Prishtinës ende s`ka datë se kur do të hapet konkursi për Sekretar të UP-së

Që nga 24 janari kur Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, vendosi që të shpallet konkurs publik për pozitën e Sekretarit të UP-së dhe mos ...

UP emëron zyrtaren për mbrojtje nga ngacmimet seksuale

Është emëruar zyrtarja për mbrojtje nga ngacmimet seksuale në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”.

UP-ja ishte pa drejtor të zyrës ligjore për më shumë se 4 vite

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” që nga fundi i vitit 2017 e deri më 28 janar të këtij viti, ka qenë pa drejtor të zyrës ligjore.

UP-ja dhe Komuna e Gjilanit nisin bashkëpunimin ndërinstitucional

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” ka nënshkruar sot marrëveshjen e parë  me ndonjë komunë, me atë të Gjilanit.

UP-ja hap konkurs për studime të doktoratës

Universiteti i Prishtinës ka hapur konkursin për pranimin e studentëve në studime të doktoratës.

Rektorati

Vendimi i KD të UP-së për ish-sekretarin Esat Kelmendi, propozohet që të sistemohet në një vend tjetër të punës

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës "Hasan Prishtina", më 24 janar mori vendim që të mos i vazhdohet mandati ish-sekretarit të UP-së, Esat Kelmendi.

PAMJE - Objekti i Fakultetit të Bujqësisë të UP-së në gjendje të mjerueshme

Mure të çara e me myk e fasada të plasaritura - janë disa nga pamjet që mbizotërojnë në objektin e Fakultetit të Bujqësisë dhe Veterinarisë të Universitetit të ...

Besfort Krasniqi emërohet u.d. i sekretarit të Universitetit të Prishtinës

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës e ka emëruar sot ushtrues të detyrës të sekretarit të përgjithshëm sekretarin e Fakultetit Filologjik, Besfort Krasniqin.