Postet nga: UP

Ndalesat e rektorit dhe dekanëve me vendimin e ri të Këshillit Drejtues të UP-së

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës 'Hasan Prishtina', ka ndaluar punët sekondare edhe për menaxhmentin e UP-së, përveç personelit akademik.

Profesorëve të UP-së u ndalohet të krijojnë marrëdhënie të rregullt të punës në institucione tjera

Personeli akademik i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, tani e tutje nuk do të ketë të drejtë të krijojë marrëdhënie tjetër të rregullt të punës, ...

UP hap thirrjen për bursa në Programin Erasmus+ në Universitetin e Trentos në Itali

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”, ka hapur thirrjen për aplikim për bursa për semestrin veror, për mobilitete në Universiten e Trentos në Itali, në kuadë...

UP, mbi 7 mijë euro shpenzime në dreka dhe darka zyrtare në vitin 2021

Mbi 7 mijë euro janë shpenzuar nga një pjesë e menaxhmentit të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, në dreka dhe darka zyrtare gjatë vitit 2021. UP ka pasur shpenzime edhe në ...

UP fillon hapat për vlerësimin e performancës së profesorëve

Senati i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, sot i ka dhënë dritën jeshile hartimit të rregullores për vlerësimin e performancës së personelit akademik të ...

Emërohen prodekanët e Fakultetit Ekonomik

Senati i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” ka emëruar prodekanë të Fakultetit Ekonomik, profesorët Drita Konxheli-Radoniqi, Alban Elshani dhe Afërdita Berisha.

Propozimi i ri për paga - paga e një dekani më e lartë se e një mjeku specialist

Dekani i një fakulteti në universitetet publike të Kosovës, sipas projektligjit të ri për paga, pritet të ketë pagën më të lartë se një zv/ministër ...

UP, formohet komisioni për përgatitjen e draft-rregullores së re për organizimin e brendshëm të Administratës 

Më 14 shkurt, Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”, bëri të ditur për KALLXO.com se nuk kanë ndonjë shifër se sa është numri i pozitave vakante në ...