Postet nga: Universiteti i Prizrenit

Demir Limaj heq dorë nga pozita e drejtorit, bëhet këshilltar në Telekom

Demir Limaj ka hequr dorë nga pozita e drejtorit të shitjes në Telekomin e Kosovës.

Demir Limaj heq dorë nga pozita e drejtorit, bëhet këshilltar në Telekom

Demir Limaj ka hequr dorë nga pozita e drejtorit të shitjes në Telekomin e Kosovës.

Demir Limaj bëhet profesor në Universitetin e Prizrenit

Demir Limaj, vëllai i Kryetarit të Partisë Socialdemokrate, Fatmir Limaj pritet të marrë kontratë të rregullt me Universitetin e Prizrenit.

Kopsht botanik për Universitetin e Prizrenit

Universiteti “Ukshin Hoti” në Prizren, sot ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me Organizatën Joqeveritare “FINQ”, për të krijuar Kopshtin Botanik për nevojat e Fakultetit të ...

Vëllai i Fatmir Limajt afër punësimit të rregullt në Universitetin e Prizrenit

Demir Limaj, vëllai i Kryetarit të Partisë Socialdemokrate, Fatmir Limaj është gati për të marrë kontratë të rregullt me Universitetin e Prizrenit.

Zgjedhja e rektorit, fundi i odisesë 1-vjeçare

Ka kaluar 1 vit që kur kishte filluar procesi për zgjedhjen e rektorit të Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren.

Kush është rektori i zgjedhur në Universitetin e Prizrenit?

Pas dështimit të zgjedhjeve të para dhe vendosjes së tij të përkoshme në krye të Universitetit të Prizrenit, Ismet Temaj u zgjodh sërish rektor i ‘Ukshin Hoti-it’.

Ngërçi akademik: Sërish shtyhet votimi, Universiteti i Prizrenit mbetet pa rektor

Anëtarët e Këshillit Drejtues të Universitetit të Prizrenit “Ukshin Hoti” ende nuk kanë arritur të bëhen bashkë për të votuar rektorin e ri të kë...