Postet nga: Universiteti i Prishtines "Hasan Prishtina"

Publikohen listat e studentëve që kanë fituar bursë në UP

Universiteti i Prishtinës ‘Hasan Prishtina’ ka publikuar listën e bursistëve për vitin akademik 2019-2020.

Pas raportimit të KALLXO.com, shtyhet afati për pranimin e fletëpagesave në Fakultetin Juridik

Fakulteti Juridik i Universitetit të Prishtinës, ka njoftuar studentët e nivelit Master se afati për dorëzimin e fletëpagesave për paraqitjen e provimeve është shtyrë ...

Fakulteti Juridik s’pajtohet me konkursin e UP-së për staf akademik

Dekani i Fakultetit Juridik, Haxhi Gashi së bashku me disa anëtarë të Këshillit të këtij fakulteti, nuk janë pajtuar me konkursin e shpallur nga Universiteti i Prishtinë...

Prokuroria hedh poshtë kallëzimin për ndryshim lëndësh të konkursit në Fakultet të Bujqësisë dhe Veterinarisë në UP

Prokuroria Themelore në Prishtinë, ka hedhur poshtë kallëzimin penal të kandidatit Arben Sinani, i cili pretendonte se dekani i Fakultetit të Bujqësisë dhe Veterinarisë në Universitetin e Prishtinë...

Universiteti i Prishtinës promovoi 16 doktorë të shkencës

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”, sot ka mbajtur ceremoninë solemne të promovimit të 16 doktorëve të shkencës nga Fakulteti i Filologjisë, Fakulteti Filozofik, Fakulteti Ekonomik, Fakulteti Juridik, Fakulteti ...

FShMN e mban të fshehtë ish-zyrën e Nexhat Dacit që e trashëgoi vajza e tij

Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina” ka refuzuar të sqarojë mënyrën se si ka përfunduar zyra e profesorit të pensionuar, Nexhat Daci, ...

UP nikoqir i konferencës ndërkombëtare NETTIES, promovohet e-shkenca

Sot në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina” është hapur konferenca ndërkombëtare NETTIES, e cila mbledh studiues dhe akademikë nga vende të ndryshme të botës. Në bashkë...

Senati i UP-së lejon vazhdimin e studimeve të doktoratës për gjashtë studentet e pranuara më 2013

Senatorët e Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” sot kanë votuar pro rekomandimit të Avokatit të Popullit për regjistrimin e gjashtë kandidateve në studimet e doktoratës.