Postet nga: Universiteti i Prishitinës "Hasan Prishtina"

Shkelja e kushteve teknike të KOSTT-it lë Fakultetin e Bujqësisë pa energji elektrike-VIDEO

Ndërtimi i Objektit të ri të Fakultetit të Bujqësisë jashtë kushteve teknike të lëshuara nga Operatori i Sistemit, Transmisionit dhe Tregut të energjisë elektrike të Kosovës (...

Bllokohet hyrja e rektoratit, protestojnë senatorët studentë që janë në përfundim të mandatit

Senatorët studentë që kanë qenë deri tani pjesë e Parlamentit Studentor janë duke bllokuar hyrjen e rektoratit të Universitet të Prishtinës “Hasan Prishtina”.

Komuna e Prishtinës hap thirrje për ndarje të 120 bursave për studentë të UP-së

Komuna e Prishtinës ka hapur thirrje për ndarje të 120 bursave për studentë të komunës së Prishtinës që studiojnë në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”.

Një tetori “i vonuar”

Nën emocionet e vitit të parë të studimeve, në mot me shi, grumbuj studentësh prisnin që të vendoseshin në sallat e ligjëratave që të takonin profesorët ...

Senati i UP 'Hasan Prishtina' miraton rekomandimin e Konferencës së Rektorëve që viti i ri akademik 2021/22 të fillojë më 15 tetor

Rektori i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, Naser Sahiti para senatit të UP tha se është rekomanduar nga ana e Konferencës së Rektorëve që viti akademik të ...

Hapet konkursi për pranimin e studentëve në studime master, për vitin akademik 2021-2022

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” ka hapur konkursin për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve master, për vitin akademik 2021-22.

Ministri Çeku: Policia nuk ka qenë e informuar për aktivitetin në kishën ortodokse

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku, ka reaguar lidhur me aktivitetin e kryer gjatë ditës së sotme në kishën ortodokse që gjendet në kampusin e ...

51 vjetori i UP-së, u ndahen mirënjohje studentëve të dalluar

Universiteti  i Prishtinës “Hasan Prishtina” sot ka shënuar 51 vjetorin e themelimit