Postet nga: universiteti i prishinës

Hazir Haziri votohet për dekan në Fakultetin e Arteve

Hazir Hazir është votuar për dekan në Fakultetin e Arteve në Universitetin e Prishtinës.

Këshilli i Studentëve të Juridikut: Afati i provimeve të prillit shtyhet në qershor

Këshilli i Studentëve të Fakultetit Juridik ka bërë të ditur se  afati i jashtëzakonshëm i prillit është shtyrë për tu mbajtur në qershor, duke ...

UP merr vendim për afatin e provimeve të prillit

Universiteti i Prishtinës ka njoftuar se afati i prillit i provimeve nuk do të mbahet, pas rrethanave të krijuara nga pandemia e virusit corona.

UP: Fillojnë ligjëratat online në Departamentin e Gazetarisë

Departamenti i Gazetarisë në Universitetin e Prishtinës ka filluar nga sot t’i mbajë ligjëratat online përmes grupeve në Facebook të cilat janë përdorur edhe më ...

Studentët organizojnë koncert për 50 vjetorin e UP-së

Studentët e Departamentit të Muzikës dhe Fakultetit të Artit sot organizojnë koncert për nder të 50 vjetorit të themelimit të Universitetit “Hasan Prishtina” dhe “Javën e Universitetit”.

UP ofron punë praktike me pagesë për studentë

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina“ përmes një thirrje publike ka ftuar studentët e saj që të aplikojnë për punë praktike në njësi akademike dhe administratë ...

Inspektorati i Punës gjen shkelje në rekrutimin e stafit të jashtëm në Fakultetin e Edukimit

Kandidatja Arbërore Bicaj, aktualisht është e angazhuar në pozitën e koordinatores në Fakultetin e Edukimit në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina” në kuadër të Programit pë...

Buxheti i UP-së rrezikohet nga paditë, rektorati nuk i dërgon rastet në gjykatën e Apelit

Vendimi i ish Rektorit Ramadan Zejnullahu për ndalesën e pagave të dyfishta për profesorë po vazhdon t’i kushtojë në buxhet Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”. ...