Postet nga: Universiteti i Pejës “Haxhi Zeka”

Sfidat e shkollimit të studentëve me nevoja të veçanta

Mes sfidës për shkollim, vështirësive shëndetësore dhe paragjykimeve të shoqërisë, Albert Baruti, student me nevoja të veçanta është në përfundim të ...

Universiteti i Pejës, 'çerdhe' e PDK-së

Universiteti Publik i Pejës “Haxhi Zeka” të hënën përjetoi goditjen më të madhe që prej themelimit të tij në vitin 2011. Këshilli Shtetëror i Cilë...

Rektori i Universitetit të Pejës e quan 'të njëanshëm' vendimin e KShC-së për tërheqjen e akreditimit

Rektori i Universitetit të Pejës “Haxhi Zeka”, Fadil Millaku e ka komentuar vendimin e sotëm të Këshillit Shtetëror të Cilësisë (KShC) për votimin e ...

Ekspertët ndërkombëtarë rekomanduan mosakreditimin e Universitetit të Pejës

Ekspertët ndërkombëtarë të angazhuar nga Agjencia e Kosovës për Akreditim (AKA), kanë rekomanduar që Universiteti i Pejës “Haxhi Zeka”, të mos akreditohet.

DOKUMENT: Përfitimet e menaxhmetit të Universitetit të Pejës në paga e shtesa

355 mijë e 275 euro e 56 cent, i kanë kushtuar buxhetit të Kosovës në tre vjetët e fundit pagat e rektorit, tre prorektorëve dhe sekretarit të Universitetit të Pejë...

Gjashtë universitetet publike tashmë pjesë e Asociacionit të Universiteteve Ballkanike

Gjashtë universitetet publike në vendin tonë, kanë bërë të ditur se tashmë janë bërë pjesë e Asociacionit të Universiteteve Ballkanike (BUA).