Postet nga: Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini”

Gjykata urdhëron Universitetin e Mitrovicës ta pezullojë zbatimin e vendimit për zgjedhjen e rektores

Gjykata Themelore në Mitrovicë ka urdhëruar Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” ta pezullojë zbatimin e vendimit për zgjedhjen e Nurtene Devas, rektore e universitetit.

Universiteti i Mitrovicës hap konkurs për regjistrimin e studentëve të rijnë

Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” hap konkurs për regjistrimin e studentëve të rijnë në për vitin akademik 2021/202 , në nivelin Bachelor.

Sfidat e shkollimit të studentëve me nevoja të veçanta

Mes sfidës për shkollim, vështirësive shëndetësore dhe paragjykimeve të shoqërisë, Albert Baruti, student me nevoja të veçanta është në përfundim të ...

Konflikti i interesit, dekani i Fakultetit Juridik në Universitetin e Mitrovicës detyrohet të japë dorëheqje nga OJQ-të

Agjencia Kundër Korrupsion kishte hasur në një konflikt interesi te dekani i Fakultetit Juridik të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”, Agron Beka.

Universiteti i Mitrovicës emëron 3 prorektorët e rinj

Këshilli Drejtues i Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” në mbledhjen e djeshme ka emëruar prorektorët e rinj.

Universiteti i Mitrovicës nuk hap konkurs për studentë, pret vendimin për akreditim

Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini”, sot ka njoftuar të interesuarit për studime në këtë universitet se hapja e konkursit për studentët potencial, do të bë...

Alush Musaj rizgjidhet rektor i Universitetit të Mitrovicës

Këshilli Drejtues i Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), i përbërë prej nëntë anëtarësh, ka votuar në mënyrë unanime për rizgjedhjen ...

Universiteti i Mitrovicës nesër pritet ta zgjedhë rektorin e ri

Këshilli Drejtues i Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), nesër do të intervistojë kandidatët për rektor, si dhe pritet ta zgjedhë rektorin e ri.