Postet nga: universiteti i gjilanit

Limaj nuk e mohon politizimin e bordeve në Universitetin e Gjilanit

Kandidati për kryeministër nga NISMA, Fatmir Limaj, ka thënë se të punësuarit i ka rekomanduar ministri i arsimit dhe nuk janë përgjegjësi partiake.

Universiteti i Gjilanit themelon edhe një fakultet

Këshilli Drejtues i Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan ka marrë vendim për themelimin e Fakultetit të Shkencave të Aplikuara.

5,320 euro pagesa të dyshimta, universiteti thotë se auditori keqinterpretoi rregulloren

Auditori i Përgjithshëm ka konstatuar se 19 senatorët e Universitetit të Gjilanit kanë pranuar pagesa përkundër që katër muaj nuk kishin mbajtur asnjë mbledhje të ...

Rektori Kosumi mbjell një ulli në oborrin e Universitetit të Podgoricës

Rektori i Universitetit të Gjilanit, Bajram Kosumi ka mbjellë një fidan ulliri në oborrin e Universitetit të Podgoricës, në Mal të Zi.

Universiteti i Gjilanit shpjegon marrëveshjen me Universitetin e Mjekësisë në Tiranë

Më 12 janar të vitit 2018 Universiteti Publik i Gjilanit “Kadri Zeka” kishte nënshkruar marrëveshje me Universitetin e Mjekësisë në Tiranë edhe pse UKZ nuk ka Fakultet apo program ...

Ministri i Arsimit emëron në Këshillin Drejtues të Universitetit të Gjilanit të akuzuarin për arratisjen e Sami Lushtakut

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë më 31 dhjetor të vitit 2018 ka emëruar tre anëtarë të Këshillit Drejtues në Universitetin Publik të Gjilanit “Kadri Zeka” në më...

Qeveria i Ndan Mbi 7 hektarë për Kampusin e Universitetit të Gjilanit

Qeveria e Kosovës, në mbledhjen e sotme e ka ndarë një parcelë prej 7.3 hektarë për ndërtimin e kampusit të ri për Universitetin e Gjilanit “Kadri Zeka”.