Postet nga: UNDP

Një siluetë dinosauri shfaqet në ndërtesën e qeverisë së Kosovës

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë së bashku me Zyrën e Kryeministrit projektuan një siluetë dinosauri në ndërtesën e Qeverisë mbrëmjen ...

'Kosovë e shëndetshme 2', projekt me vlerë rreth një milion euro

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë, së bashku me Organizatën Botërore të Shëndetësisë (OBSH) dhe Vullnetarët e OKB-së (UNV), kanë ...

"Sahat Kulla", pritet të restaurohet brenda 90 ditëve

Pas 90 ditësh pritet që Sahat Kulla në Prishtinë të marrë pamje të re. Kjo pasi sot u bë nënshkrimi i marrëveshjes për restaurimin e saj nga ...

UNDP - Pulsi Publik: Rritet kënaqshmëria e qytetarëve me institucionet e nivelit qendror

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë lansoi sot edicionin e 20-të të Përmbledhjes Pulsi Publik përmes një prezantimi virtual të të gjeturave kryesore.

Jovanoviq: Të rinjtë në Ballkanin Perëndimor e kanë dëshirën që të bëjnë diferencën

Vladica Jovanoviq, Udhëheqëse e Projektit për Zyrën Rajonale për Bashkëpunim Rinor (RYCO), përshkruan projektin “Rinia e frymëzuar nga paqja” i cili është ...

UNDP dhe UNV mbështesin Agjencinë e Shoqërisë së Informacionit me mjete digjitale

Agjencia e Shoqërisë së Informacionit (AShI) është ndihmuar me pajisje teknologjike nga ana e UNDP dhe UNV, për të përmirësuar infrastrukturën digjitale .

Hapet ekspozita me fotografitë më të mira të garës me temën 'Çka po të thotë Toka për jetën tënde nesër!'

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë, përmes fushatës vetëdijësuese ecokosovo3, bashkuan të gjithë ata që duan një mjedis të shëndoshë ...

UNDP dhe UNV i dhurojnë Kuvendit të Kosovës pajisje digjitale për konferenca virtuale

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) dhe Zyra e Vullnetarëve të Kombeve të Bashkuara (UNV) i kanë dhuruar pajisje digjitale për mbajtjen e video- konferencave ...