Postet nga: UNDP

Pulsi publik i UNDP-së: Vetëvendosje bie në 28.96%, PDK shënon rënie mbi 6 për qind, e LDK rritje mbi 1 për qind

Një anketë e realizuar në nëntorin e vitit të kaluar (2022) nga UNDP tregon se si janë përgjigjur qytetarët e Kosovës në pyetjen se cilën parti ...

Pulsi i UNDP-së: Bie kënaqshmëria e qytetarëve për punën e Kurtit, Osmanit e Konjufcës

Një anketë e realizuar në nëntorin e vitit të kaluar nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim – UNDP, tregon se kënaqshmëria e qytetarëve të ...

Policia e Kosovës pranon nga UNDP donacion pajisje për detektimin e eksplozivëve

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se ka pranuar sot një donacion nga UNDP-ja për avancimin e kapaciteteve policore në detektimin e eksplozivëve.

Studimi i UNDP mbi ndërtimet në Shqipëri: Në 8 vitet e fundit çmimet e pasurive të paluajtshme janë rritur me 102%

Në Tiranë, Programi për Zhvillim i Kombeve të Bashkuara UNDP publikoi sot një studim sipas të cilit, burimet e kërkesës së madhe për leje të reja ...

Raporti i UNDP-së: Për herë të parë në 32 vjet matje, zhvillimi njerëzor ka pësuar rënie

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) ka publikuar "Raportin e ri të Zhvillimit Njerëzor 2021-2022".

Komuna e Prishtinës nënshkruan marrëveshje me UNDP-në

Komuna e Prishtinës ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimin me UNDP-në, e cila ka për qëllim transformimin digjital për nivelin lokal.

Bie kënaqshmëria e qytetarëve për parinë shtetërore

Një anketë e realizuar në vjeshtën e vitit të kaluar tregon se kënaqshmëria ndaj institucioneve qendrore të Kosovës ka një rënie krahasuar me verën ...

Pezullohen punimet e restaurimit të shtëpisë së Xhafer Devës

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë dhe Bashkimi Evropian kanë pezulluar restaurimin e shtëpisë së Xhafer Devës në Mitrovicë.