Postet nga: UNDP

Zhvillim nga Industria Kimike dhe e Gomës

Departamenti i Industrisë në Ministrinë e Tregtisë në bashkëpunim me Programin e Kombeve të Bashkuara për Zhvillim kryen një hulumtim të këtyre sektorëve të financuar nga ...

UNDP Fillon Fazën e Dytë të Programit Kundër-Korrupsion

Faza e dytë e Programit Kundër-Korrupsion të UNDP-së, e cila ka filluar të zbatohet që nga sot, nuk është as fillimi as fundi i këtij procesi, tha shefi ...

Trashëgimia Kulturore si Tërheqje për Turistët

Zyra e BE-së dhe Programi për Zhvillim i Kombeve të Bashkuara nisën sot projektin e përmirësimit të tolerancës mes komuniteteve dhe rritjes së respektit pë...

UNDP-ja Ndihmon për MSA-në

Këtë prioritet e tregoi koordinatori i Programit të Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) Andrew Russell në një takim me Presidentin Hashim Thaçi.

Komuna e Prishtinës me Projekte Antikorrupsion

Drejtori i Administratës në Komunën e Prishtinës Muhedin Nushi tha që lansimi i këtyre projekteve ka të bëjë drejtpërdrejt me antikorrupsionin.

UNDP me Fushatë Kundër Korrupsionit

UNDP nis fushatën vetëdijesuese kundër korrupsionit “A ke ti f’tyrë”. Sipas UNDP-së, korrupsioni po vazhdon ta pengojë zhvillimin e mirëqenies së qytetarëve.

Vitia me Plan Integriteti Kundër Korrupsionit

Komuna e Vitisë në bashkëpunim me Programin e Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) ka nënshkruar sot marrëveshjen për hartimin e Planit për Integritet.

Shoqëria Civile Nuk e Ka Besimin e Qytetarëve

Ende ekziston një numër i madh i qytetarëve të cilët nuk kanë besim në punën e organizatave të shoqërisë civile, u tha sot në publikimin ...