Postet nga: UNDP

Dita e Tokës shënohet përmes instalacionit “Muri apo premtimi i anuar"

“Unë të premtoj që do ta mbaj tokën pastër”, “Unë të premtoj që nuk do të hedh mbeturina dhe do t’i mbledh ato”, “Të lutem pastroje ambientin!” – ...

Parimet për Ballafaqimin me të Kaluarën në kontekstin e Kosovës

Parathënie: Parimet për Ballafaqimin me të Kaluarën është një iniciativë qytetare e promovuar nga organizata të shoqërisë civile dhe një grup profesionistësh në fushën ...

Anketa: A besojnë qytetarët e Kosovës në marrëveshjen për normalizimin e marrëdhënieve me Serbinë?

UNDP në Kosovë ka realizuar një anketë me 1,300 qytetarë, të cilët janë pyetur për marrëveshjen për rrugën drejt normalizimit të marrëdhënieve ndërmjet ...

Sheshi ne Prishtine

Anketa e UNDP-së: Cilat janë tri problemet më të mëdha në Kosovë sipas qytetarëve?

‘Pulsi publik’ i prezantuar nga UNDP në Kosovë ka treguar cilat janë problemet më të mëdha në Kosovë sipas qytetarëve.

Raporti i UNDP-së: Çka mendojnë qytetarët, cili institucion publik në Kosovë është më i korruptuari?

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë ka realizuar një anketë me 1,300 qytetarë, të cilët janë pyetur se cili institucion besojnë se është më i ...

"Pulsi publik" i UNDP-së: Bie kënaqshmëria e qytetarëve me punën e Kurtit, Osmanit e Konjufcës

Sipas një raporti të prezantuar nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë, kënaqshmëria e qytetarëve me punën e kryeministrit Albin Kurti, ...

Pulsi publik i UNDP-së: Vetëvendosje bie në 28.96%, PDK shënon rënie mbi 6 për qind, e LDK rritje mbi 1 për qind

Një anketë e realizuar në nëntorin e vitit të kaluar (2022) nga UNDP tregon se si janë përgjigjur qytetarët e Kosovës në pyetjen se cilën parti ...

Pulsi i UNDP-së: Bie kënaqshmëria e qytetarëve për punën e Kurtit, Osmanit e Konjufcës

Një anketë e realizuar në nëntorin e vitit të kaluar nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim – UNDP, tregon se kënaqshmëria e qytetarëve të ...