Postet nga: uji

'Hidromorava' njofton për ndërprerje të ujit në një fshat të Gjilanit

Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Hidromorava", ka njoftuar konsumatorët e fshatit Zhegër se për shkak të një defekti elektrik, që është shkaktuar të premten tek burimet ...

KRU ‘Hidromorava’ ka një njoftim më rëndësi për banorët e Novobërdës

KRU “Hidromorava” njofton banorët e qytetit të Novobërdës dhe fshatrave, Bostan, Tullar, Makresh që të mos e përdorin për pije ujin që ofrohet nga ujë...

Pirja e mjaftueshme e ujit çdo ditë lidhet me disponim më të mirë, energji dhe lumturi të përgjithshme

Keni nevojë për një përforcues të menjëhershëm të humorit?

Helmimi i ujit në Deçan, Prokuroria nuk gjen prova për dy serbët e identifikuar

Dy personat e nacionalitetit serb që ishin përfolur se kanë të bëjnë me helmimet nga uji në Deçan, nuk janë të përfshirë në këtë rast.

Helmimet nga uji në Deçan, ngritet aktakuzë ndaj dy zyrtarëve të “Hidrodrini” në Pejë

Prokuroria Themelore në Pejë ka ngritur aktakuzë ndaj dy zyrtarëve të kompanisë së ujësjellësit “Hidrodrini” në Pejë, në lidhje me dyshimet për helmimet që kanë ndodhur ...

Dëmtohet një gyp i vjetër i ujësjellësit, disa pjesë të Prishtinës mbesin pa ujë

Disa pjesë të Prishtinës po përballen me mungesë të ujit si pasojë e dëmtimit të një gypi.

Familja Dedinca ankohen se nga mbindërtimi po u pikon çatia e banesës - VIDEO

Këto janë pamjet brenda banesës së familjes Dedinca në lagjen Dardania në Prishtinë. Kjo familje thonë se janë në hall nga uji i cili po depërton brenda ...

Nga sot hynë në fuqi tarifat e reja për ujin

Autoriteti Rregullator për Shërbimet e Ujit ka aprovuar tarifat e reja për shërbimet e ujit në periudhën 2022-2024, të cilat do të vlejnë nga 1 janari 2022.