Postet nga: uji

Mbi 10% e Popullatës Jashtë Furnizimit me Ujë

Sipas të dhënave statistikore të ASK-së për ujërat në Kosovë, mbi 10 për qind e popullatës kanë mbetur jashtë furnizimit me ujë.

Shënohet Dita Botërore e Ujit

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor me rastin e Ditës Botërore të ujit do të realizojë disa aktivitete, me moton botërore “Natyra për Ujin”.

Uji Bllokon Tri Familje në Malishevë

Tri familje janë bllokuar nga uji në Malishevë pas rënies së shiut dhe shkrirjes së shpejtë të borës.

Në Veri Uji më Lirë, Por Askush nuk Paguan

Banorët e komunave veriore të Kosovës, që nga përfundimi i luftës së fundit në Kosovë, nuk i kanë paguar faturat për shërbime të ujit.

Viti i Ri, Zgjidhja e Re për Ushqimin - Pi më Shumë Ujë

Duke iu referuar një rregulli të vjetër, ju duhet të pini tetë gota ujë në ditë (disa ekspertë rekomandojnë edhe më shumë). Kjo mund të duket një detyrë e ...

Mbetet pa Ujë një Lagje në Prishtinë

Pjesa më e madhe e lagjes “Kalabria” në Prishtinë ka mbetur pa ujë të pijshëm pas prishjes së një tubacioni të ujit.

Në Fund të Vitit Dihet a Lirohet a Shtrenjtohet Uji

Kompania e Ujësjellësit Rajonal Prishtina paraqiti objektivat që ka për periudhën 2018- 2020.

Problemi i Sigurisë së Ujit në Kosovë

Nëse qeveria nuk zhvillon një strategji për të mbajtur ndotësit përgjegjës, për të pastruar ujërat e zeza dhe monitoruar ujërat nëntokë...