Postet nga: Uji i pijes

Njoftimi i IKShPK-së për nivelin e manganit në Liqenin e Badocit

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKSHPK) ka njoftuar se analizat e fundit laboratorike tregojnë për rënie të vlerave referente të manganit në ...

Badovc

IKSHPK: Uji në liqenin e Badovcit ende i papijshëm

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKSHPK) ka njoftuar se uji në liqenin akumulues të Badovcit vazhdon ende të ketë vlera të larta të manganit ...

Çka është elementi kimik ‘mangan’, që gjendet në liqenin e Badovcit?

Para rreth 1 jave, qytetarët që furnizohen me ujë të pijes nga liqeni i Badocit u alarmuan pas një lajmërimi nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ...

Protesta e banorëve të Stankajt, kërkojnë ujësjellës, Komuna e Pejës premton zgjidhje

Banorët e fshatit Stankaj të Pejës sot kanë protestuar, duke kërkuar që edhe fshati i tyre të përfshihet në projektin për ujësjellësin.

Defekt në një gyp, Ujësjellësi "Prishtina" njofton në cilat pjesë është ndërprerë furnizimi me ujë

Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Prishtina" ka njoftuar se për shkak të defektit në një gyp, qytetarët që banojnë në rrugën “Bajram Bahtiri” nga kryqëzimi ...

KRU Prishtina vazhdon edhe sot aksionin, shkyçje në Graçanicë e Çagllavicë

Kompania Rajonale e Ujësjellësit ‘Prishtina’ ka njoftuar se edhe sot ka vazhduar aksionin për identifikimin e kyçjeve ilegale.

Ujë i pijshëm nga lagështira në ajër

Qasja tek uji i pijshëm po bëhet gjithnjë më e vështirë në shumë pjesë të botës. Siç njofton korrespondentja e Zërit të Amerikës, Julie ...

KRU 'Hidromorava' tregon për standardet e ujit të pijes në rajonin e Gjilanit

Kompania Rajonale e Ujësjellësit 'Hidromorava' ka njoftuar se qytetarët që furnizohen me ujë nga Përlepnica dhe Velekinca, uji është brenda standardeve për ujin e pijes ...