Postet nga: ujësjellësi

23 fshatra të Malishevës pa ujësjellës

Njësia e Hidroregjionit jugor në Malishevë, ka këshilluar të gjithë qytetarët që të përdorin ujin e klorinuar nga sistemet e tyre, ndërsa vendbanimet që nuk ...

Smajl Latifi: Lëshohet uji i pijshëm në fshatin Pastasel

Nga sot, 1500 banorë të fshatit Pastasel të Komunës së Rahovecit do të kenë furnizim me ujë të pijshëm.

Ujësjellësi 'Prishtina' paralajmëron shkyçje të ujit për borxhlinjtë

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” njofton të gjithë konsumatorët në Prishtinë, Fushë Kosovë, Obiliq, Lipjan, Drenas, Podujevë, Shtime dhe Graçanicë se janë duke vazhduar aksionin pë...

"Hidromorava" paralajmëron ndërprerje të ujit në Gjilan

Kompania Rajonale e Ujësjellësit ‘Hidromorava’, ka njoftuar se sot nga ora 16:00 deri në orën 00:00 do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë në disa vende në ...

Furnizim me ujë 24 orë për festën e vitit të ri

 

Ujësjellësi ‘Prishtina’, thirrje konsumatorëve

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” u bën thirrje të gjithë konsumatorët në zonën e shërbimit Prishtinë, Fushë Kosovë, Lipjan, Podujevë, Obiliq, Shtime, Drenas dhe ...

Fushë Kosovë - Ka një muaj që uji rrjedh në rrugë, askush nuk merret me problemin

Përreth një muaj në këtë rrugë në Fushë Kosovë është duke rrjedh uji.

Prishtina pa ujë, akuzohen investitorët privat

Kompania Rajonale e Ujësjellësit ”Prishtina”, ka njoftuar konsumatorët e saj në zonat Graçanicë, Çagllavicë, Hajvali, lagjja “Nic”, lagjja “Qëndresa”, lagjja “ Janina”, Veterniku, bizneset përgjatë ...