Postet nga: ujësjellësi

Banorët e Orllanit pa ujë nga ujësjellësi ndonëse projekti duhej të përfundonte para një viti

Banorët e fshatit Orllan të Podujevës vazhdojnë të përballen me mungesë të ujit të pijshëm ndonëse atyre u ishte premtuar se do të bëheshin ...

Inspektorët e KRU Prishtina zbulojnë dhjetëra kyçje ilegale në ujë të pijshëm

Me dhjetëra kyçje ilegale në ujin e pijshëm janë gjetur sot nga inspektorët e Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit "Prishtina" sh.a.

Reduktime të ujit të pijshëm në rajonin e Mitrovicës, ky është orari

Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Mitrovica" ka njoftuar se do të aplikojë reduktime të ujit të pijshëm për konsumatorët e rajonit të Mitrovicës.

Reduktime të ujit të pijshëm në disa pjesë, shkak turbullirat në kanalin e Ibër Lepencit

Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Prishtina" ka njoftuar se si shkak i reshjeve të dendura atmosferike ditët e fundit, ka ngritje të turbullirës së ujit në kanalin ...

KRU 'Mitrovica' njofton për ndërprerje të ujit në qytetin e Skenderajt

Për shkak të një defektit në Lagjen 1, do të këtë ndërprerje të furnizimit me ujë për tërë qytetin e Skenderajt.

Reshjet e dendura shkaktojnë turbullirë, në Fushë-Kosovë dhe dy lagje të Prishtinës do të ketë reduktime të ujit të pijshëm

Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Prishtina" ka bërë të ditur se për shkak të turbullirës së shkaktuar nga reshjet e shiut në kanalin e Ibrit do ...

Intervenimet e sotme të ujësjellësit në rajonin e Prishtinës

Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Prishtina", ka njoftuar për intervenimet në rrjet që pritet të bëjë sot.

Probleme me pompat e ujit, në tre fshatra të Mitrovicës do të vendosen cisterna për furnizim me ujë

Në fshatrat Koshtovë, Kçiq dhe Vërnicë sot të vendosen cisterna për të furnizuar banorët e këtyre fshatrave me ujë.