Postet nga: Ujërat e zeza

VIDEO - 'Pushtohet' një rrugë e Fushë Kosovës me ujëra të zeza

Të reshurat e shiut kanë nxjerrë ujërat e zeza në Fushë Kosovë.

Banorët në lagjen "Kalabria" në Prishtinë në hall me ujërat e zeza (VIDEO)

Banorë të lagjes “Kalabria” në Prishtinë në ndërtesat e njohura si "Kullat e arabëve" për shumë vite kanë problem me ujërat e zeza që u depë...

Ujërat e zeza përballë Komunës së Fushë Kosovës, hall i madh për banorët e zonës

Banorët dhe bizneset e lagjes Bresje të Fushë Kosovës janë në hall me kanalizimin që po ua dëmton pronat e tyre.

Lumi me ngjyrë, Lutfi Haziri u bën presion deputetëve për projektin e ujërave të zeza në Gjilan

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lufti Haziri, së bashku me deputeten Lirije Kajtazi kanë vizituar fshatin Malishevë të kësaj komune.

"Lufta politike" në Kuvend lë të pa ratifikuar projektin për ujëra të zeza në Gjilan

Politikanë lokalë të partive të ndryshme nga Gjilani e deri te përfaqësues të lartë ndërkombëtarë në Kosovë kanë kritikuar ashpër deputetët e Kuvendit të ...

Tetovë, pas shiut ujëra të zeza dalin në sipërfaqe, banorët të frikësuar

Të reshurat e shiut kanë nxjerrë ujërat e zeza nga kanalizimi në lagjen 166 të Tetovës.

(VIDEO) Mbi 10 shtëpi në Kaçanik të Vjetër në hall nga kanalizimi

Të shqetësuar për faktin që investimet për një jetë më të mirë nuk i kanë dalur ashtu siç kanë menduar janë banorët në Kaçanik. Ata ...

Banorët e Kalabrisë në hall nga kundërmimi i kanalizimit - FOTO

Ka kohë që në lagjen Kalabria në Prishtinë kanë filluar punimet në rregullimin e kolektorit të ujërave të zeza. Fatkeqësisht, këto punime shumë të ngadalshme kanë vë...