Postet nga: uefa

Efektet e pandemisë, UEFA zbut qëndrimin ndaj Fair Play-t Financiar

Ndikimi i pandemisë Covid-19 në futbollin europian ka qenë i thellë dhe efektet e krizës ka të ngjarë të vazhdojnë për një kohë të gjatë.

UEFA jep sqarim për paratë e ndara për FFK-në

Federata e Futbollit e Kosovës, para disa ditëve lajmëroi se ka pranuar një shumë prej 1 milion e 900 mijë eurove të ndara nga UEFA.

4 vite më parë Kosova u bë pjesë e UEFA-s

Me 3 maj të vitit 2016, Kosova u bë anëtarja e 55-të e Federatës Europiane të Futbollit (UEFA).

UEFA: Rifillimi i sezonit tani është i mundur

UEFA është duke e vëzhguar situatën e krijuar nga coronavirusi në të gjithë europën me shumë kujdes.

UEFA i jep afat ligave deri me 25 maj për të dorëzuar planin për rifillim

Ligave europiane të futbollit iu është dhënë afat nga UEFA deri me 25 maj për t’i njoftuar për planet e tyre për t’i rinisur kampionatet ...

UEFA i ndan 4 milionë e 300 mijë euro për FFK-në

Konfederada Europiane e Futbollit e njohur si UEFA,  i ka ndarë 236.5 milionë euro për t’i përkrahur federatat europinë në këtë kohë të vështirë të krijuar ...

UEFA vendos 3 gushtin si afatin e fundit për përfundimin e kampionateve

Takimi i UEFA-s që u mbajt sot në Nyon të Zvicrës nëpërmjet video-konferencave ka konfirmuar indikacionet e ditëve të fundit përsa i përket datë...

UEFA e shtynë kampionatin Europian të vajzave për vitin 2022

Kampionati Europian “Euro 2021”,  për vajza i parapraë të mbahej në Angli prej 7 korrikut deri me 1 gusht të vitit 2021, do të shtyhet nga UEFA.