Postet nga: Udhëheqësi artistik

Teatri Kombetar

Gjashtë kandidatë synojnë postin e Udhëheqësit Artistik në Teatrin Kombëtar

Gjatë kandidatë kanë konkuruar në konkursin për zgjedhjen e Udhëheqësit Artistik të Teatrit Kombëtar të Kosovës.

Teatri Kombetar

Rishpallet konkursi për Udhëheqës Artistik në Teatrin Kombëtar

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit  ka rishpallur konkursin për zgjedhjen e Udhëheqësit Artistik në Teatrin Kombëtar të Kosovës.

Teatri Kombetar

Dështon konkursi për Udhëheqësin Artistik të Teatrit Kombëtar, regjisori Zymberi tërhiqet nga gara   

Erson Zymberi nuk është paraqitur sot në intervistën me gojë në konkursin për zgjedhjen e Udhëheqësit Artistik të Teatrit Kombëtar të Kosovës. 

Shpallet konkursi për Udhëheqës Artistik në Ansamblin ‘Shota’

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka hapur sot konkursin për përzgjedhjen e Udhëheqësit Artistik të Ansamblit Kombëtar të Këngëve dhe Valleve, "...

Teatri Kombetar

Javën e ardhshme testohen kandidatët për Udhëheqës Artistik të TKK-së 

Javën e ardhshme do të mbahet testi me shkrim me kandidatët që kanë konkurruar për zgjedhjen e Udhëheqësit Artistik të Teatrit Kombëtar të Kosovë...

Plakolli: Grevën do ta vazhdoj deri të konfirmohet mosanulimi i konkursit

Regjisori Sokol Plakolli po vazhdon grevën e tij para Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, për të kundërshtuar një anulim të mundshëm të konkursit pë...

Ministria e Kulturës shpall konkursin për udhëheqësin artistik të Teatrit Kombëtar

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka hapur konkursin për udhëheqësin artistik të Teatrit Kombëtar të Kosovës.

Teatri Kombetar

ShATK-u kërkon ndalimin e procesit të përzgjedhjes së udhëheqësit artistik të TKK-së 

Shoqata e Artistëve të Teatrit të Kosovës (ShATK) i ka bërë thirrje Ministrisë së Kulturës që të ndalojë procedurat e konkursit për zgjedhjen udhëheqë...