Postet nga: tualetet

Kandidati i LVV-së për Kaçanikun premton se do të ndërtoj tualete të reja në institucionet komunale

Kandidati nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, për kryetar të Komunës së Kaçanikut Jeton Raka, ka thënë se me qeverisjen e tij do të ...

Foto: Papastërti e mungesë e detergjentit në repartin e Pediatrisë në spitalin e Prizrenit

Një guacë e tualetit e papastër, lavaman pa detergjent e letër higjienike, dyer të grisura e pasqyrë e thyer janë vetëm disa nga pamjet të cilët ...

VIDEO: Qytetari xhiron gjendjen në toaletin e klinikës ku trajtohen pacientët me COVID-19

Papastërti, lagështi dhe mungesë e mjeteve higjienike janë parë sot në një nga toaletet e Klinikës së Pulmologjisë në QKUK ku po trajtohen edhe pacientët me ...

Drejtoresha e Pulmologjisë kundërshton deklaratën e deputetit të LVV-së për toaletet në këtë klinikë

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Fitim Uka, gjatë seancës së Kuvendit të Kosovës deklaroi se Klinika e Pulmologjisë ku po trajtohen pacientët me COVID-19 ka vetë...

Dëmtohen Përsëri Tualetet në Pallat

Në objektin ku u dëmtua tualeti është i vendosur Departamenti i Krimeve të Rënda të Gjykatës Themelore në Prishtinë, ndërsa dy tualete nga gjithsej katër ...

Dëmtohen Tualetet në Pallat të Drejtësisë

Tualetet janë dëmtuar në pjesën e Pallatit të Drejtësisë ku është e vendosur Departamenti i Krimeve të Rënda të Gjykatës Themelore në Prishtinë