Postet nga: Trusti

Brenda dy jave qeveria me projektligj për tërheqjen e parave të Trustit

Qeveria e Kosovës është duke përgatitur një projektligj, i cili përveç zbatimit të Pakos së Rimëkëmbjes Ekonomike, do të mundësojë që kontributpaguesit të mund ...

Hoti insiston në idenë e tërheqjes nga qytetarët të 10% të kursimeve nga Trusti Pensional

Kryeministri Avdullah Hoti bashkë me ministren e Financave, Hykmete Bajrami, kanë takuar sot guvernatorin e Bankës Qendrore dhe drejtuesit e TRUST-it ku kanë diskutuar për ecurinë e procesit ...

Trusti Pensional: Nuk ka ende asnjë vendim përfundimtar për tërheqjen e 10%-shit

Fondi i Kursimeve Pensionale i Kosovës ka njoftuar se nuk ka asnjë vendim të Qeverisë për tërheqjen e 10 përqindëshit të kursimeve pensionale.

A munden kontributpaguesit të marrin paratë e Trustit Pensional?

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, në programin qeverisës në një nga masat e pakos së rimëkëmbjes ekonomike, ka paraparë ta fusë në ekonomi një përqindje ...

Kursimet pensionale arrijnë në 1.91 miliard euro

 

Super pagat e anëtarëve të Bordit të Trustit

Deklarimet në Agjencinë Kundër Korrupsion për pasurinë të cilën e posedojnë e kanë bërë edhe anëtarët e Bordit të Fondit të Kursimeve Pensionale të ...

Nuk morën pagë qe tre muaj, punëtorët e "InfraKos"-it në grevë

Punëtorët e ndërmarrjes publike “Infrakos” që tre muaj nuk i kanë marrë pagat, e për këtë punëtorët sot kanë mbajtur një grevë një ...

Kursimet pensionale të kosovarëve rriten për 3.2 për qind

Kursimeve pensionale të kontributdhënësve kosovarë janë rritur për 3.2 për qind ose shprehur në shifra, 55 milionë, brenda muajit të parë të këtij viti.