Postet nga: Trusti

Në pritje të vendimit për 30%, vlera e Trustit bie

Në kohën kur tërheqja e parave nga Fondi i Kursimeve Pensionale të Kosovës është sërish në diskutim, vlera e këtij fondi është më e vogë...

Kuvendi procedon për mendim në Qeveri Projektligjin për Trustin

Kryesia e Kuvendit të Kosovës në mbledhjen e sotme, ka proceduar për mendim në Qeverinë e Kosovës, Projektligjin që do të mundësonte tërheqjen e një ...

Në Kuvend dorëzohet peticioni me nënshkrimet për riprocedim të Projektligjit për Trustin

Në Kuvendin e Kosovës sot janë dorëzuar nënshkrimet e peticionit për nismën legjislative qytetare për Projektligjin për Trustin.

A do të përfshihet Trusti Pensional në Fondin Sovran?

Qeveria e Kosovës në janar të këtij viti ka miratuar koncept-dokumentin për themelimin e Fondit Sovran.

Nesër dorëzohet në Kuvend peticioni me nënshkrimet për riprocedim të Projektligjit për Trustin

Nesër në ora 10:00 do të dorëzohen në Kuvendin e Kosovës nënshkrimet e peticionit për nismën legjislative qytetare për Projektligjin për Trustin.

Mbi 15 mijë nënshkrime pro tërheqjes së mjeteve nga Trust-i

Mbi 15 mijë qytetarë e kanë nënshkruar brenda pesë ditëve peticionin, përmes së cilit kërkohet tërheqja e një pjese të kursimeve nga Trusti.

Nuk kalon në Kuvend tërheqja e Trusti-t

Me vota 44 për, 57 kundër dhe një abstenim Kuvendi i Kosovës nuk e ka miratuar projektligjin për tërheqjen e mjeteve nga Trusti-i.

Ganimete Musliu: Kryeministri Kurti është egoist dhe keqpërdorues i shpresës së qytetarëve

Deputetja e PDK-së, Ganimete Musliu e ka quajtur kryeministrin Albin Kurti “egoist dhe keqpërdorues të shpresës së qytetarëve”.