Postet nga: trust

Kuvendi cakton taksat vjetore të Fondit të Kursimeve Pensionale për vitin 2023

Më 76 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim Kuvendi i Kosovës ka miratuar caktimin e taksave të Fondit të Kursimeve Pensionale për vitin 2023.

Drejtori i Trust-it, jeton me qira por ka afër 300 mijë euro në banka

Drejtori i Fondit të Kursimeve Pensionale të Kosovës (TRUST), Adrian Zalli, ka deklaruar në Agjencinë Kundër Korrupsion (AKK) se vitin e kaluar ka tërhequr 10% të Trustit në ...

Deputeti i PDK-së e arsyeton iniciativën për tërheqjen nga Trusti

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Bekim Haxhiu e ka prezantuar para Komisionit për Buxhet, Punë dhe Transfere, Bekim Haxhiu plotësimin dhe ndryshimin e Ligjit pë...

Trusti ka mbyllur vitin e kaluar me 227 milionë euro fitime

Kryesuesi i Bordit të Fondit Pensional të Kursimeve, Ruzhdi Morina, tha sot se vitin e kaluar Trusti e ka mbyllur me 227 milionë euro kthime dhe sipas tij, është vlera më ...

Hana: Telekomi nuk ka para t'ua paguajë Trust-in punëtorëve

Telekomi i Kosovës, dikur kontribues me miliona euro në buxhetin e Kosovës, tani po punon me humbje dhe po ka probleme që t’ua sigurojë pagat punëtorë...

Punëtorët e Trainkos ankohen se nuk u janë paguar kursimet pensionale në Trust

Disa punëtorë të ndërmarrjes Publike Trainkos, të cilët kanë kërkuar të mbeten anononim, kanë raportuar në KALLXO.com se kjo ndërmarrje nuk është duke jua ...

Trusti tregon kur transferohen pagesat e para të 10 përqindëshit

Fondi i Kursimeve Pensionale i Kosovës ka bërë të ditur se për aplikimet e para të qytetarëve për tërheqjen e 10 përqindëshit, pagesat ...

Trusti sqaron procedurat për tërheqjen e 10% nga ana e qytetarëve

Fondi i Kursimeve Pensionale i Kosovës, ka dalë me njoftim pasi Kuvendi i Kosovës miratoi Projektligjinpër Rimëkëmbjen Ekonomike, përmes së cilit ndër të ...