Postet nga: trepçë

Prokuroria urdhëron nisjen e hetimeve për vjedhjen e bakrit në Trepçë

Një vjedhje e stoqeve të bakrit ka ndodhur ditëve të fundit në Ndërmarrjen Publike ‘Trepça’ në Mitrovicë.

Përfundon greva në “Trepçë”

Ka përfunduar greva e më shumë se 100 minatorëve të cilët u ngujuan në minierën e Stan Tërgut me kërkesën që tu dilnin pagat.

73 minatorë mbyllen në minierën e Trepçës

Punëtorët e minierës së “Trepçës”, janë mbyllur brenda minierës për shkak se ata nuk kanë marrë ende pagën e muajit tetor.

Kontestohet konkursi për bordin menaxhues në “Trepçë” (VIDEO)

Bordi i Përkohshëm Mbikëqyrës i Ndërmarrjes Publike “Trepça” i ka përzgjedhur udhëheqësit e dy njësive biznesore të kësaj ndë...

Emërohet U.D i kryeshefit ekzekutiv në ndërmarrjen “Trepça"

Bordi i Përkohshëm Mbikëqyrës i Drejtorëve në “Trepçë” sot ka emëruar Hysen Vrajollin në pozitën e ushtruesit të detyrës së kryeshefit ekzekutiv ...

Ngujohen në horizontin e 11-të të minierës së Trepçës rreth 40 punëtorë

Rreth 40 punëtorë – praktikantë janë mbyllur në minierën e Trepçës.

Vazhdojnë protestat për punësimet në Trepçë

Edhe sot në Mitrovicës ka vazhduar protesta e kandidatëve për punëtorë në minierën e Trepçës.

VIDEO - Policia me përforcime në vendin ku po mbahet protesta e Banorëve të Shalës së Bajgorës

Qytetarë të pakënaqur lidhur me konkursin e fundit në Trepçe janë mbledhur që në orët e hershme të mëngjesit dhe kanë bllokuar rrugën Mitrovicë – Stantë...