Postet nga: Transporti

Dy fëmijë në Vushtrri e kanë ndërprerë mësimin pasi komuna ua ndali transportin

Dy fëmijë të fshatit të Gumnishtë të Vushtrrisë nuk e kanë nisur vitin e ri shkollor para një muaji sikurse bashkëmoshatarët e tyre, pasi komuna ua ka ...

Fshati i Kaçanikut pa linja të shpeshta të transportit publik

Banorët e fshatit Kaçanik i Vjetër në Komunën e Kaçanikut po përballen me mungesë të linjave më të shpeshta të transportit në lagjet e ...

Vuçiq kontrakton kompani kosovare për transportin e serbëve të Kosovës për tubimin e tij

Serbë të veriut të Kosovës pritet që në mënyrë të organizuar të nisen për në Serbi për të marrë pjesë në tubimin që nesër do ...

Prishtina planifikon transport falas e shpeshtim të autobusëve gjatë ditëve kur ajri është shumë i ndotur

Komuna e Prishtinës parasheh të marr disa masa me qëllim të zvogëlimit të ndotjes së ajrit në ditët kur parashihet që niveli i ndotjes do jetë ...

Vështirësitë e prindit për të shkolluar fëmijën me aftësi të kufizuara (VIDEO)

Sabedin Ademaj detyrohet që çdo të hënë dhe të premte ta bëjë rrugën Petrovë – Prizren – Petrovë për ta çuar dhe për ta marrë djalin e ...

Komuna e Prishtinës mbulon shpenzimet e transportit për fëmijët me nevoja të veçanta

Komuna e Prishtinës ka miratuar propozimin e Drejtorisë së Arsimit për mbulim të shpenzimeve të transportit shtëpi-shkollë/institucion parashkollor publik dhe anasjelltas për nxënësit/...

Gjermania planifikon të transportojë me trena drithërat ukrainase

Hekurudha kombëtare gjermane, Deutsche Bahn, planifikon që të nisë shërbimet e trenave të mallrave për të transportuar eksportet e drithërave ukrainase në portet gjermane, që më ...

Drejtori i komunitetit të Transportit thotë se kanë në fokus modernizimin e hekurudhave në Ballkan

Matej Zakonjsek, drejtor i komunitetit të Transportit thotë se prioritet i tyre është integrimi i plotë të tregut të transportit të Ballkanit Perëndimor në BE.