Postet nga: Trajnime

Si bëhet trajnimi dhe vlerësimi i performancës së mësimdhënësve?

Egzon Gashi nga organizata "Teach for Kosova" në emisionin "Kallxo Përnime" ka treguar për akreditimin që ka organizata që ai udhëheq për trajnimin dhe vlerësimin ...

Ushtarët e Kosovës dhe marinsat amerikanë trajnohen së bashku (FOTO)

Në kazermën “Adem Jashari” në Prishtinë ka përfunduar sot trajnimi i përbashkët i Policisë Ushtarake të Forcës së Sigurisë së Kosovës dhe marinsave amerikanë.

‘Autostrada Hangar’ bëhet me program e hapësira të reja multifunksionale

Prizreni, tashmë ka një institucion me program vjetor, ku të rinjtë do të kenë mundësi të marrin apo zgjerojnë aftësitë e tyre në artin bashkëkohorë dhe industrinë ...

Grupi i dytë i #TÈTÈ ka nisur trajnimet, studentët shprehen entuziast për programin dhe mundësinë e punësimit

Mejremja dhe Blendi janë dy nga studentët e grupit të radhës të programit #TÈTÈ që për gjashtë muaj do të trajnohen për inxhinieri softuerike. Ndonë...

Ministria e Arsimit miraton 10 programe të trajnimeve të Fakultetit të Edukimit të UP-së

Ministria e Arsimit ka miratuar dhjetë programe të trajnimit të Fakultetit të Edukimit të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”.

Mbi 500 persona u trajnuan nga BIRN dhe Internews Kosova në vitin 2019

35 trajnime me mbi 500 pjesëmarrës u organizuan gjatë vitit 2019 nga organizatat bashkëpunëtore, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese (BIRN) dhe Internews Kosova.