Postet nga: trajnim

Transformimi i kujdesit primar shëndetësor në Kosovë përmes Projektit të AQH-së

Projekti ‘'Accessible Quality Healthcare' (Qasja në Shëndetësi Cilësore) i mbështetur nga Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim po transformon shërbimin primar të kujdesit ...

FSK, diplomon grupi i parë ukrainas në trajnimin për largim të minave

Në Kazermën e Forcës së Sigurisë së Kosovës "Lidhja e Prizrenit" në Prizren u mbajt ceremonia e diplomimit të deminerëve të parë me kontigjentin ukrainas, një ...

FSK pritet të jetë pjesë e një trajnimi në Amerikën Qendrore

Një kontingjent i Forcës së Sigurisë së Kosovës ka përfunduar trajnimin e nevojshëm para dislokimit në Belize, në Amerikën Qendrore.

Instruktorët e FSK-së trajnojnë mbi 1 mijë nxënës për sigurinë në mal e natyrë

Instruktorët e Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK) në bashkëpunim me Federatën e Kosovës për Sporte Shkollore kanë nisur trajnimin e mbi 1 mijë ...

Thirrje për aplikim: Trajnim mbi gazetarinë e bazuar në fakte për gazetarët e rinj - BIRN Kosova

Në shoqëritë multietnike, post-konfliktuale, keqinformimi mund të ndikojë negativisht në kushtet për krijimin e një paqeje të qëndrueshme, bashkëjetesës mes komuniteteve dhe të krijojë mospajtim ...

Forcat Operacionale Speciale të SHBA-së trajnojnë ushtarët e FSK-së

Ushtarët e Forcës së Sigurisë së Kosovës gjatë gjithë muajit tetor janë trajnuar nga një ekip nga Forcat Operacionale Speciale të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Kontingjenti i FSK-së në Kroaci realizon trajnim para ushtarakëve të vendeve partnere në fushën e çminimit

Forca e Sigurisë së Kosovës (FSK) ka bërë të ditur se kontingjenti i atashuar në brigadën e mekanizuar të ushtrisë kroate ka realizuar trajnim në edukim pë...

Oficerë të FSK-së diplomojnë në Akademinë e Mbrojtjes së Shqipërisë

Në Akademinë e Forcave të Armatosura të Republikës së Shqipërisë kanë diplomuar sot në Kursin Themelor të Oficerit të Shtabit, pesë oficerë të Forcës së Sigurisë së ...