Postet nga: trafiku urban

Emërimi i bordit të Trafikut Urban me mandat 3-vjeçar pa konkurs publik

Në gusht të vitit të kaluar, anëtarët e komisionit komunal të aksionarëve të ndërmarrjes publike lokale Trafiku Urban hapi një konkurs për zgjedhjen e bordit ...

Ish-anëtari bordit të Trafikut Urban: 57 persona u punësuan para zgjedhjeve të 2019-tës pa procedura ligjore

Ish-anëtari i bordit të ndërmarrjes publike lokale Trafiku Urban, Genc Broqi, ka thënë se disa punësime kanë ndodhur gjatë vitit 2019 në këtë ndërmarrje pa ...

Kryeshefi i Trafikut Urban: Kryesuesi i bordit më bënte presion t'ia punësoja gruan

Ish-kryesuesi i bordit të ndërmarrjes publike lokale Trafiku Urban, Ruhan Beha, ka përfunduar prapa grilave në janar të vitit 2020 pasi u denoncua në Polici nga kryeshefi i kë...

Vetura që ishte në pronësi të kryesuesit të bordit u ble nga Trafiku Urban

Në qershor të vitit të kaluar, një veturë e cila kishte qenë në pronësi të ish-kryesuesit të bordit të ndërmarrjes publike Trafiku Urban, Ruhan Beha, përfundoi në ...

Pazaret në Trafikun Urban - LIVE

Sonte në emisionin “Kallxo Pernime” është duke u transmetuar hulumtimi për keqpërdorimet në ndërmarrjen publike Trafiku Urban në Prishtinë.

Prej sot Trafiku Urban qarkullon nga Prishtina për në Keçekollë dhe Prapashticë

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka njoftuar se prej sot, Trafiku Urban ka marrë vendim për të filluar qarkullimin e linjës 15 edhe për 9...

Prishtinë, komuna ka në plan të riorganizojë transportin publik pas shtimit të autobusëve

Komuna e Prishtinës ka në plan të riorganizojë transportin publik të udhëtarëve pas shtimit të autobusëve.

Prishtinë, Trafiku Urban synon shtimin e flotës por është ende në kredi për autobusët e mëhershëm

Ndërmarrja publike komunale ‘Trafiku Urban’ është në bisedime me Bankën Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZh), për të blerë edhe 30 autobusë të tjerë.