Postet nga: trafikimi me njerëz

Arrestohet për trafikim me njerëz, viktimat ishin të mitur dhe lëmoshë kërkues

Policia e Kosovës, të mërkurën në mbrëmje ka arrestuar një person të dyshuar për veprën penale trafikim me njerëz në rrugën “Zenel ...

Aksion i Policisë kundër trafikimit me njerëz, bastisten 43 lokale dhe gjendet vetëm një armë

Tetë lokale janë mbyllur nga inspektorët pasi Policia e Kosovës të premten mori një aksion të gjerë kundër trafikimit me njerëz.

Gjykata vendosi për katër të arrestuarit nën dyshimin e trafikimit të një vajze në Pejë

Gjykata e Pejës i caktuar masën e paraburgimin I. M., E. Z., M. I. dhe J. A.,  nën dyshimin se të njëjtit kanë kryer veprën ...

Prokuroria Speciale ka ngritur aktakuzë ndaj tetë personave për kontrabandim me imigrantë

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës (PSRK), ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë ndaj tetë personave për pjesëmarrje ose organizim të grupit kriminal ...

Policia e Kosovës në Graçanicë trajton temën e trafikimit me njerëz

Policia e Kosovës në bashkëpunim me disa institucione tjera ka mbajtur sot në Graçanicë një tryezë me temën “Ndihmo në parandalimin dhe luftimin e trafikimit me ...

Në pranga dy persona për trafikim me njerëz

S.S, 40 vjeç dhe J. Sh 41 vjeç janë arrestuar nga policia dje si të dyshuar për trafikim me njerëz dhe për shërbime seksuale të viktimës ...

Dosja e Prokurorisë: Gratë u trafikuan dhe u përdorën seksualisht në motele të Mitrovicës

Gjashtë persona po akuzohen për trafikim me njerëz.

Rrëfimi i babait i cili pagoi 2700 euro për të dërguar djalin ilegalisht në Francë

Në gjykimin për trafikim më njerëz ndaj të akuzuarve Bekim Krasniqi, Zef Colaj dhe Miftar Ukshinaj, ka dhënë dëshminë dëshmitari Mustafë Sadiku.