Postet nga: Trafikim me njerëz

Prishtinë, arrestohet një person pasi trafikoi një të mitur

Policia e Kosovës  ka arrestuar një person në Prishtinë nën dyshimin se ka trafikuar në vajzë të mitur.

Mitrovicë, arrestohet i dyshuari për trafikim me njerëz

Një person është arrestuar në Mitrovicë nën dyshimin për trafikim me njerëz.

Arrestohet i dyshuari për trafikim me njerëz

Një person i dyshuar për trafikim me njerëz është arrestuar gjatë ditës së djeshme nga policia.

Arrestohet i dyshuari për trafikim me tri të mitura

Policia e Kosovës gjatë ditës së djeshme ka arritur të arrestoj në Prishtinë një person të dyshuar i cili ka bërë trafikim me tri të mitura.

Gjykimi për trafikim që zgjati gati 18 vite

Kanë kaluar thuajse 18 vite që kur Prokuroria e Qarkut  kishte ngritur aktakuzë ndaj Haki Ahmetit dhe Engjull Shabanajt.

Detyronin viktimat në prostitucion, rasti nuk gjykohet as 18 vjet pas

Kanë kaluar thuajse 18 vite që kur atëherë Prokuroria e Qarkut kishte ngritur aktakuzë ndaj Haki Ahmetit dhe Engjëll Shabanajt, mirëpo as sot e kësaj dite drejtë...

RrGK dënon shqiptimin e masës së arrestit shtëpiak ndaj të dyshuarit për dhunim dhe trafikim

Rrjeti i Grave të Kosovës, ka reaguar lidhur me masën e shqiptuar nga Gjykata Themelore në Pejë – Departamenti për Krime të Rënda kundrejt te dyshuarit pë...

E mitura në Prishtinë keqpërdoret seksualisht

Një vajzë e mitur në Prishtinë është raportuar të ketë qenë viktimë e trafikimit me njerëz.