Postet nga: Tomor Morina

Vendimi i Gjykatës Supreme për Tomor Morinën

Anëtarët e Këshillit të Gjykatës Supreme vendosën se ish-pjesëtari i UÇK-së Tomor Morina nuk duhet të ekstradohet në Serbi.

Lirohet ish-ushtari i UÇK-së, Tomor Morina

Është liruar nga burgu ish ushtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Tomor Morina. Vendimi për lirimin e Ish-ushtari i UÇK-së, Tomor Morina është konfirmuar daja i tij, ...

Veseli: Tomor Morina së shpejti do të kthehet në familjen e vet

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli ka thënë se ish-ushtari i UÇK-së Tomor Morina nuk ka për t’u ekstraduar në Serbi.

Reagon Pacolli pas vendimit të Gjykatës së Shkupit për Tomor Morinën

Zëvendëskryeministri dhe ministri i Punëve të Jashtme në dorëheqje, Behgjet Pacolli është shprehur i lumtur që Tomor Morina e ka fituar betejën e parë të ...

Gjykata e Shkupit vendos për rastin e Tomor Morinës

Gjykata Penale e Shkupit ka dhënë mendimin lidhur me ish-pjesëtarin e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Tomor Morina, i cili, sipas saj, nuk duhet të esktradohet në Serbi.

Ambasadori i Kosovës viziton Tomor Morinën në burgun e Shkupit

Ambasadori i Kosovës në Maqedoninë e Veriut, Gjergj Dedaj, ka vizituar të martën në Shkup, ish-ushtarin e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Tomor Morina.

Gjykata sot duhet të vendos për Tomor Morinën

Gjykata Penale e Shkupit, sot duhet të merr vendimin nëse do ta ekstradojë ose jo, ish-ushtarin e UÇK-së, Tomor Morina i cili u arrestua në pikën kufitare ...

Stefanoviq: Maqedonia e Veriut duhet ta ekstradojë Tomor Morinën

Ministri i Brendshëm i Serbisë, Nebojsa Stefanoviq, tha se nuk mund të besojë se Maqedonia e Veriut nuk do ta ekstradojë Tomor Morinën, sepse kjo do të ishte ...