Postet nga: tokat e dajës

Apeli Vërteton Aktakuzën e Rastit ‘Toka’ Ndaj Grupit të Azem Sylës

Gjykata e Apelit ka vërtetuar aktakuzën e rastit të njohur si “Toka”, ku i akuzuar është ish- deputeti i PDK- së, Azem Syla.

Azem Syla: Aktiviteti Im, në të Mirë të Shtetit

Në deklaratat e tij para prokurorit italian, Danillo Ceccareli, Azem Syla ka mohuar të ketë pasur ndonjë rol në organizimin e biznesit të tokave në Çagllavicë e po ashtu pë...

Kontrolli i Grupit të Azem Sylës mbi Burgjet

Siç shkruhet në aktakuzë, anëtarët e grupit kishin përdorur vizitat mjekësore dhe qëndrimet në spitalin e burgut për të koordinuar aktivitetin e tyre kriminal.

Biznesi i Drejtuar nga Dubrava

Verdiktet në rastet “Bllaca 1” dhe “Bllaca 2” kishin ndikuar në aktivitetin e grupit të Azem Sylës. Paraburgosja dhe arratia e disa prej anëtarëve të cilët ishin dë...

Azem Syla Bleu Banesë e Veturë me Paratë e Tokave

Në aktakuzën e saj voluminoze, Prokuroria Speciale pretendon se ish komandanti i UÇK-së Azem Syla ka blerë një banesë në Lagjen Pejton dhe një veturë Xhip ML me ...

Aktakuza: Pronat Përdoreshin për Blerjen e Dëshmitarëve Kundër Nazim Bllacës

Në aktakuzën e tij voluminoze, prokurori italian i EULEX-it, Danillo Ceccarelli ka ngritur dyshime se pronat e grupit të Azem Sylës u përdorën për ti ...

Aktakuza: Pensioni i Zvicrës Financoi Grupin e Azem Sylës

Prokuroria Speciale ka ngritur pretendime se paratë nga Sigurimi Social të Zvicrës mund të jenë shfrytëzuar për financimin e grupit kriminal të drejtuar nga  ish komandanti i ...

Ekskluzive: Aktakuza Voluminoze Ndaj Grupit të Azem Sylës

Prokurorit Italian Danillo Ceccarelli i janë dashur 264 faqe aktakuzë për të argumentuar se grupi  i drejtuar nga Azem Syla është njëri nga grupet më të mëdha kriminale ...