Postet nga: toka

Skandal në gjykimin ndaj Azem Sylës zbulohen emrat e dëshmitarëve të mbrojtur

Në gjykimin ndaj Azem Sylës dhe të akuzuarve të tjerë në rastin “Toka”, në fjalën hyrëse, prokurori special Naim Abazi ka përmendur emrat e dëshmitarë...

Dështon seanca ndaj Azem Sylës dhe të tjerëve në rastin 'Toka'

Ka dështuar të mbahet gjykimi ndaj Azem Sylës dhe të akuzuarve të tjerë në rastin e njohur si “Toka".

Komasacioni lë belanë te fermerët dhe çon milionat te kompanitë (I)

Mark Lasku ka investuar shumë në shtëpinë e madhe të tij në fshatin Qerim, fare në periferi të Gjakovës, por jeton me drojën e fortë për ...

Sëmuren disa nga të të akuzuarit në rastin ‘Toka’

Keqësimi i gjendjes shëndetësore të dy prej të akuzuarve dhe mungesa e disa të tjerëve ka bërë që seanca për rastin ‘Toka’ të shtyhet.

Versioni i ferrit në miniaturë

Në një dhomë betoni, pa dritare, formohet ajo që mund të quhet një version i vogël i ferrit në tokë.

Azem Syla deklarohet i pafajshëm në akuzat për dallavere me tokat e serbëve

Njeriu i parë i UÇK-së, Azem Syla, është deklaruar i pafajshëm në akuzat se ka gisht në transaksionet me pronat e Serbëve.

Policia vihet në kërkim të Ilaz Sylës

Policia e Kosovës ka në dorë një urdhër-arrest për ta prangosur Ilaz Sylën, djalin e Shaban Sylës.

Arratiset i akuzuari në rastin e Azem Sylës

Disa nga pjesëtarët e akuzuar në rastin ndaj Azem Sylës nuk janë paraqitur sot në seancën gjyqësore.