Postet nga: toka

Publikut nuk i lejohet ta dëgjojë dëshminë ndaj Azem Sylës në gjykatë

Trupi gjykues në rastin e quajtur “Toka” ka vendosur që ta mbyllë seancën e sotme ndaj ish-deputetit të PDK-së, Azem Syla, dhe 21 të akuzuarve tjerë me arsyetimin se dë...

Dështon të mbahet seanca ndaj Azem Sylës dhe të tjerëve në rastin "Toka"

Në Gjykatën e Prishtinës sot ishte caktuar të mbahej seanca ku ish-deputeti i PDK-së Azem Syla dhe 21 persona të tjerë akuzohen për krim të organizuar në tjetë...

Skandal në gjykimin ndaj Azem Sylës zbulohen emrat e dëshmitarëve të mbrojtur

Në gjykimin ndaj Azem Sylës dhe të akuzuarve të tjerë në rastin “Toka”, në fjalën hyrëse, prokurori special Naim Abazi ka përmendur emrat e dëshmitarë...

Dështon seanca ndaj Azem Sylës dhe të tjerëve në rastin 'Toka'

Ka dështuar të mbahet gjykimi ndaj Azem Sylës dhe të akuzuarve të tjerë në rastin e njohur si “Toka".

Komasacioni lë belanë te fermerët dhe çon milionat te kompanitë (I)

Mark Lasku ka investuar shumë në shtëpinë e madhe të tij në fshatin Qerim, fare në periferi të Gjakovës, por jeton me drojën e fortë për ...

Sëmuren disa nga të të akuzuarit në rastin ‘Toka’

Keqësimi i gjendjes shëndetësore të dy prej të akuzuarve dhe mungesa e disa të tjerëve ka bërë që seanca për rastin ‘Toka’ të shtyhet.

Versioni i ferrit në miniaturë

Në një dhomë betoni, pa dritare, formohet ajo që mund të quhet një version i vogël i ferrit në tokë.

Azem Syla deklarohet i pafajshëm në akuzat për dallavere me tokat e serbëve

Njeriu i parë i UÇK-së, Azem Syla, është deklaruar i pafajshëm në akuzat se ka gisht në transaksionet me pronat e Serbëve.