Postet nga: TKK

Ministria e Kulturës shpall konkursin për udhëheqësin artistik të Teatrit Kombëtar

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka hapur konkursin për udhëheqësin artistik të Teatrit Kombëtar të Kosovës.

Teatri Kombetar

Iber Alaj: Këtë muaj shpallet konkursi për Udhëheqësin artistik të TKK-së

Iber Alaj, ushtrues i detyrës së sekretarit të përgjithshëm në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka thënë për Kallxo.com se brenda muajit ...

Shfaqja nga Gjilani jepet sot në Teatrin Kombëtar

Komedia “Kosovo for Dummies”, me regji të Blerta Rrustemi- Neziraj, jepet sot në ora 19:00, në Teatrin Kombëtar të Kosovës.

Teatri Kombetar

Anulohet konkursi për zgjedhjen e drejtorit artistik të Teatrit Kombëtar

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe Këshilli Drejtues i Teatrit Kombëtar të Kosovës kanë anuluar konkursin për zgjedhjen e drejtorit artistik të Teatrit Kombë...

Teatri Kombetar

‘Kreolët e Ballkanit’ rikthehet në Teatrin Kombëtar

Shfaqja "Kreolët e Ballkanit" me tekst dhe regji të Enver Petrovcit do të shfaqet gjatë muajit mars në Teatrin Kombëtar të Kosovës.

Teatri Kombetar

ShATK-u kërkon ndalimin e procesit të përzgjedhjes së udhëheqësit artistik të TKK-së 

Shoqata e Artistëve të Teatrit të Kosovës (ShATK) i ka bërë thirrje Ministrisë së Kulturës që të ndalojë procedurat e konkursit për zgjedhjen udhëheqë...

Teatri Kombetar

Më 25 janar jepet premiera e radhës në Teatrin Kombëtar

Teatri Kombëtar i Kosovës planifikon shfaqjen e dy premierave teatrove gjatë këtij muaji. Njërën në skenën e madhe dhe tjetrën në skenën ...

Shfaqja 'Zgjimi i pranverës' jepet sot reprizë në Teatrin Kombëtar

Shfaqja “Zgjimi i pranverës” me regji të Zana Hoxhës shfaqet sot reprizë në Teatrin Kombëtar të Kosovës.