Postet nga: TKK

Teatri Kombetar

Gjashtë kandidatë synojnë postin e Udhëheqësit Artistik në Teatrin Kombëtar

Gjatë kandidatë kanë konkuruar në konkursin për zgjedhjen e Udhëheqësit Artistik të Teatrit Kombëtar të Kosovës.

Teatri Kombetar

Lidhet marrëveshje për themelimin e një festivali mbarëkombëtar të teatrit

Teatri Kombëtar i Kosovës, Teatri Shqiptar në Shkup, Teatri Kombëtar i Tiranës dhe Teatri Kombëtar Eksperimental "Kujtim Spahivogli" në Tiranë, janë dakorduar për themelimin ...

Teatri Kombetar

Rishpallet konkursi për Udhëheqës Artistik në Teatrin Kombëtar

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit  ka rishpallur konkursin për zgjedhjen e Udhëheqësit Artistik në Teatrin Kombëtar të Kosovës.

Teatri Kombetar

Nga 1 korriku nis renovimi i ndërtesës së Teatrit Kombëtar

Nga fillimi i muajt të ardhshëm ndërtesa e Teatrit Kombëtar të Kosovë do t’i nënshtrohet një renovimi të përgjithshëm.

‘Muslimani’ rikthehet në skenën e Teatrit Kombëtar

Shfaqja “Muslimani”, me tekst dhe regji të Enver Petrovcit jepet sot reprizë në Teatrin Kombëtar të Kosovës.

Sot jepet premiera e shfaqjes ‘Muslimani'

Shfaqja “Muslimani", me tekst dhe regji të Enver Petrovci shfaqet sot premierë në Teatrin Kombëtar të Kosovës.

Drama "Miu" shfaqet nesër në Teatrin Kombëtar të Kosovës

Drama “Miu” me tekst të Shaip Grabovcit dhe regji të Naser Shatrollit e Lirim Behlulit, shfaqet nesër në ora 20:00 në Teatrin Kombëtar të Kosovës.

Teatri Kombetar

Teatri Kombëtar publikon orarin e shfaqjeve për muajin janar

Teatri Kombëtar i Kosovës ka publikuar orarin e shfaqjeve për muajin janar 2022.