Postet nga: tinka kurti

Deputetet premtojnë më shumë angazhim në nisma për punësimin e grave

Anëtaret e Bordit të Grave Deputete të Kuvendit të Kosovës, me rastin e 8 Marsit – Ditës Ndërkombëtare të Gruas, kanë premtuar më shumë angazhim gjatë kë...

Kryeprokurori Munishi flet para deputetëve për rastin e dhunimit të 11-vjeçares

Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore të Prishtinës, Kujtim Munishi ka folur për herë të parë për rastin e dhunimit të 11-vjeçares para Komisionit për të Drejtat ...

VIDEO - Tinka Kurti: Nuk ka arsyetim për parashkrimin e rasteve për krime seksuale

Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Albert Zogaj është duke raportuar në Komisionin për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe ...

Kuvendi i Kosovës së shpejti do të bëhet me dhomë të gjidhënies

Kuvendi i Kosovës është institucioni i parë që do të ketë dhomën e gjidhënies.

Kuvendi miraton rezolutën lidhur me pabarazinë gjinore të grave në shoqëri

Me 69 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, Kuvendi ka miratuar rezolutën e propozuar nga debati parlamentar lidhur me pa barazinë gjinore të grave në shoqëri.

Tinka Kurti e LVV kërkon që në Muzeun Kombëtar të krijohen hapësira që njohin kontributin e grave në luftë

Deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje(LVV), Tinka Kurti përmes një rezolute ka kërkuar që brenda Muzeut Kombëtar të Kosovës të mundësohet krijimi i hapë...

Tinka Kurti do ta drejtoj Grupin e Grave Deputete

Deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje, Tinka Kurti është zgjedhur kryesuese e Grupit të Grave Deputete të Kuvendit të Kosovës.

Grafite fyese në shtëpinë e deputetes Adelina Grainca, LVV akuzon PDK-në

Lëvizja Vetëvendosje (LVV) po e akuzon Partinë Demokratike të Kosovës (PDK) për disa grafite që janë bërë në muret e shtëpisë së deputetes së ...