Postet nga: TikTok

Pas vendimit të Qeverisë, menjëherë implementohet ndalimi i Tik-Tok në pajisjet zyrtare

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme, më 28.06.2024, ka miratuar propozim vendimin që të ndalojë përdorimin e rrjetit social Tik-Tok në të gjitha institucionet publike.

Loja në “TikTok” që dyshohet se nxiti nxënësit të lëndojnë vetën, KOMF bën thirrje për kujdes të shtuar

Pas raportimeve se 20 nxënës të shkollave fillore në Fushë Kosovë e Lipjan kanë lënduar vetën, të nxitur nga një video (lojë) në “TikTok”, ka reaguar Koalicioni ...

Rastet e nxënëseve në shkollat e Fushë-Kosovës, mbledhje urgjente mes zyrtarëve të Arsimit, këshillave të prindërve e Policisë

Drejtoria Komunale për Arsim e Fushë-Kosovës ka bërë të ditur se drejtori i kësaj Drejtorie, Fatlum Berisha, së bashku me zyrtarët e DKA-së dhe ...

Ferizi: 30 vajzave të mitura nga Mitrovica iu publikuan fotografitë në "TikTok"

Aktivistja Neri Ferizi në emisionin "Kallxo Përnime" ka treguar për një rast që përmes platformës "TikTok" u ngacmuan 30 vajza të mitura në Mitrovicë.

Si ndodhi që 17 nxënëse në Fushë-Kosovë lënduan veten si pasojë e një "loje" në "TikTok"?

Ndërmjet datave 29 dhe 30.05.2024 në shkollat “Mihal Grameno” dhe "Daut Bogujevci" në Fushë-Kosovë u raportuan 17 raste të lëndimeve të nxënëseve.

Pse u mbyll grupi "AlbKings”?

Brenda më pak se një jave, Kosova është rrezikuar nga rrjetet sociale.

Trendi në TikTok, tre nxënës të shkollës në Gllogovc të Lipjanit dyshohet se lënduan veten me mjete të mprehta

Tre nxënës nën moshën 14-vjeçare të shkollës fillore të mesme të ulët “17 Shkurti” në fshatin Gllogovc të Komunës së Lipjanit, dyshohet se ...

Mbi 15 nxënëse të dy shkollave në Fushë-Kosovë dyshohet se i kanë gërvishtur duart e tyre, të nxitura nga një "lojë" në "TikTok"

Dyshohet se mbi 15 nxënëse të shkollave fillore të mesme të ulët “Mihal Grameno” dhe “Daut Bogujevci” në Fushë-Kosovë i kanë gërvishtur duart e tyre.