Postet nga: TIKA

Anulohet projekti i TIKA-s për restaurimin e Hamamit të Madh 

Komisioni i Ministrisë së Kulturës për Shqyrtimin e Ankesave, ka anuluar projektin e Agjencisë Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA), për restaurimin e Hamamit të ...

Tjetërsimi i vlerave trashëgimore është inxhiniering ideologjik politik

Qenka nënshkruar një marrëveshje nga kryetari i Prishtinës dhe TIKA turke që të rikonstruktohet Muzeu i Mehmet Fatihut (Pushtuesit II), mbi gërmadhat e Hamamit të Prishtinë...

Prishtina dhe TIKA, bashkë në restaurimin e Hamamit të qytetit

Komuna e Prishtinës dhe Agjencia Turke për Bashkëpunim (TIKA) kanë nënshkruar Memorandum Mirëkuptimi për bashkë financim në projektin e restaurimit të Hamamit të Prishtinë...

Përfundon renovimi në shkollën ‘Elena Gjika’

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti ka vizituar sot shkollën fillore “Elena Gjika” për t’i parë nga afër punimet që janë realizuar për renovimin e ...

Dëmtohet pllakata e panairit të TIKA-s në qendër të Prishtinës, tregtaret të shqetësuara

Panairi “Bashkë mundemi”, është tentuar të pengohet nga disa persona, të cilët dyshohen t’ia kenë vënë flakën pjesëve në hyrje të panairit.

TIKA e Turqisë restauron dy xhami të vjetra në Prishtinë e Prizren

Ministria e Kulturës dhe Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) kanë nënshkruar memorandum për restaurimin e Xhamisë së Çarshisë në Prishtinë dhe Xhamisë së ...

BIK Reagon Ndaj Mbishkrimeve mbi Logon e TIKA-s

Me këtë rast ka reaguar Bashkësia Islame e Kosovës (BIK).

Turqia Investon në Dy Projekte në Gjakovë

Renovimi i konviktit të nxënësve dhe studentëve “Sadik Stavileci” dhe i objektit historik të shkollës “Mejtepi Ruzhdie” janë dy projekte të cilat Komuna e Gjakovës ë...