Postet nga: T'i njohim deputetët

Yll Rugova zotohet se do t'i ndalojë qeset plastikës

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje Yll Rugova në një intervistë për KALLXO.com ka thënë se kauza që ai do e shtyjë nëse bëhet deputetë ...

Kush po e financon fushatën e Liburn Aliut

Ish deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, tani kandidat për deputet, Liburn Aliu në një intervistë për KALLXO.com ka folur për disa çështje.

Albert Kinolli për ulje të taksave dhe kundër shkëmbimit të territoreve

Albert Kinolli nga Partia Rome e Bashkuar e Kosovës (PREBK), synon që edhe pas zgjedhjeve të 6 tetorit t’i shtyjë përpara kauzat e partisë dhe të komunitetit rom ...

Kandidati i Vetëvendosjes propozon rritje tatimesh për luksin

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje, Nevzad Isufi në një intervistë për KALLXO.com ka folur për shumë çështje.

Kandidati premton shtrenjëtim të cigareve dhe alkoolit

Dragisha Miriq, është pjesë e koalicionit të quajtur ‘Sloboda’ (Liria), koalicion i partive PDS dhe NPK si dhe disa iniciativave qytetare po shihet si rivale e Listës Serbe, partisë ...

Kandidati kërkon punësimin e 10% të komuniteteve

Qazim Rahmani nga Partia e Ashkalinjve për Integrim thotë se kauza e tij dhe e partisë së tij nëse arrin të bëhet deputet është që ta kë...

Kandidatja e Vetëvendosjes mendon për Nënat kërkon paga të vogla për deputetët

Kandidatja e Lëvizjes Vetëvendosje, Arijeta Rexhepi ka deklaruar se ndër 3 amendamentet e para që ajo do t’i propozoj nëse bëhet deputete është ajo pë...

Hekuran Murati: Autostrada e Dukagjinit të ndërtohet pa shpronësime

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për deputet, Hekuran Murati në një intervistë për KALLXO.com ka folur për idenë e ndërtimit të autostradës së ...