Postet nga: Teuta Krusha

Ndërpritet seanca e gjykimit të ish-zyrtarëve të Komunës së Prizrenit, të akuzuar për këmbim të pronës

Arben Krasniqi, ish-udhëheqës i sektorit ligjor të Komunës së Prizrenit dhe Shqipëron Krasniqi, ish-përfaqësues ligjor i kësaj Komune, janë ulur në bankën ...

Vrasja në lagjen ‘Tusuz’, i akuzuari kërkon marrëveshje për pranimin e fajësisë

Avokati Esat Gutaj gjatë së premtes ka paraqitur kërkesën për negocim për pranimin e fajësisë në rastin ku Haxhi Selmanaj akuzohet për vrasjen e ...

Në Gjykatën e Prizrenit shfaqen pamjet e momentit të vrasjes, i akuzuari rri kokulur

Video-incizimet e kamerave që ishin të vendosura afër vendit ku ndodhi vrasja e Shaip Krasniqit janë shfaqur sot përmes projektorit në seancë në Gjykatën e Prizrenit.

Detaje nga gjykimi për rastin e vrasjes që dyshohet se ndodhi për 20 euro borxh

Sylejman Ahmeti është ulur në bankën e të akuzuarve për t`u ballafaquar me aktakuzën e Prokurorisë për vrasjen e ndodhur më 26 janar 2020 në Suharekë.

Për të tretën herë dështon seanca gjyqësore ndaj dy zyrtarëve të Suharekës të akuzuar për mos rrënimin e objekteve pa leje

Mungesa e përfaqësuesit të palës së dëmtuar “Agro Kosova Holding” - Haziz Tafaj të martën në Gjykatën e Prizrenit bëri që për ...

20 vite burgim ndaj të akuzuarve për vjedhjen grabitqare të cigareve në një supermarket

Të akuzuarit Veton Krasniqi, Leotrim Sokoli, Ahmet Ahmetaj dhe Berat Sylaj të hënën janë dënuar për vjedhje grabitqare nga Gjykata e Prizrenit.

Vrasja që dyshohet se ndodhi për një borxh prej 20 eurove, shtyhet gjykimi

Gjykimi ndaj Sylejman Ahmetit, i akuzuar për vrasje të rëndë në Suharekë, është shtyrë për në muajin prill 2022.

Gjykimi për pronën e ‘Infra-Kos’, Prokuroria propozon ekspertizë financiare për dëmin e shkaktuar

Shtatë të akuzuar, ish-zyrtarë të komunës së Prizrenit dhe zyrtarë të ndërmarrjes publike “Infra-Kos”, kanë dalë para Gjykatës për t’u përgjigjur për akuzat ...