Postet nga: testi

Gjykimi ndaj të akuzuarve për dallaveret me teste të patentë shoferëve, dështon seanca

Në gjykatën e Prishtinës ka dështuar të mbahet gjykimi (shqyrtimi fillestar) ndaj 31 të akuzuarve për manipulimin me patentë shoferë.

Mbahet testi me shkrim i kandidatëve për prokurorë

Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK) ka njoftuar se është mbajtur testimi me shkrim i 333 kandidatëve për Prokurorë të Shtetit.

Shpërndarja e pyetjeve të testit nga kryeprokurori i Gjakovës, reagon Kryeprokurori i Shtetit

Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit ka bërë të ditur se u.d. Kryeprokurori i Shtetit, Besim Kelmendi, do të ndërmarrë të gjitha veprimet e nevojshme pas dyshimeve pë...

Katër ditë punë në javë - sot fillon pilotprojekti më i madh në botë

Mijëra punëtorë në Mbretërinë e Bashkuar po e fillojnë një javë pune katërditore nga e hëna pa asnjë zbritje të pagës së tyre në ...

7 mijë nxënës do t’i nënshtrohen testit PISA

Shtatë mijë nxënës do të marrin pjesë në testin PISA që do të mbahet më 25 prill që do të zgjasë deri më 20 maj. Kështu ka bërë ...

Zhvillohet testi i parë PCR për kancerin e gojës, rezultatet mund t’i merrni për 90 minuta

Zbulimi i hershëm është çelësi për të mbijetuar kancerin dhe studiuesit kanë zhvilluar një mjet inovativ për të ndihmuar këtë përpjekje.

Macron ka refuzuar testin rus për koronavirus

Presidenti francez, Emmanuel Macron, ka refuzuar testin rus për koronavirus para takimit që ka zhvilluar me presidentin rus, Vladimir Putin këtë javë, ka konfirmuar Kremlini.

Greqia do të largojë kërkesën për testim për udhëtarët e vaksinuar

Nga e hëna (7 shkurt), Greqia planifikon të largojë kërkesën për test negativ të COVID-19 për udhëtarët e vaksinuar që hyjnë në këtë ...