Postet nga: Testi i maturës

Mbi 5 mijë maturantë e kaluan Testin e Maturës në afatin e dytë

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, ka bërë të ditur se në afatin e dytë të maturës shtetërore të vitit 2019, 60.9 për qind e maturantëve ...

Sot mbahet pjesa e dytë e provimit të maturës për afatin e dytë

Sot pritet të mbahet pjesa e dytë e Provimit të Maturës Shtetërore për afatin e dytë.

Kryetari i Deçanit i kënaqur me rezultatet e nxënësve nga komuna e tij në Testin e Maturës

Kryetari i Komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj pas publikimit të rezultateve të Maturës Shtetërore tha se në këtë qytet testit i janë nënshtruar 350 maturantë.

Testi i Maturës, rezultate më të dobëta se vitin e kaluar

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi në një konferencë për media ka bërë të ditur rezultatet e testit të Maturës Shtetërore 2019.

Mbahet testi i maturës në Mitrovicë

Rreth 1 mijë e 400 maturantë të komunës së Mitrovicës sot i janë nënshtruar pjesës së dytë të provimit të maturës shtetërore, me ç’rast janë pë...

Sot përfundon pjesa e parë e testit të maturës 

Pjesa e dytë e testit fillon me datë 19 dhe zgjat deri më 22 qershor.

Prishtinë - Sot mbahet pjesa e parë e testit të maturës

Sot në regjionin e Prishtinës do të mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës.

MAShT shpjegon ndryshimet në Testin e Maturës

Testi i Maturës Shtetërore që pritet të mbahet me datën 5 qershor dhe të përfundojë me datën 22 qershor, këtë vit pritet të ketë ca ndryshime.