Postet nga: teste

Shtohen dyshimet për mospërputhjet në testimet për COVID-19 në Maqedoninë e Veriut

Numri i ulët i rezultateve pozitive të testeve për COVID që vijnë nga një numër laboratorësh të rinj testimi po nxit dyshimin se disa prej tyre ...

VIDEO- Lulëzon falsifikimi, Kosova ende pa databazë për verifikim të testeve të COVID-19

Kosova u përball me një seri kritikash pasi qindra qytetarë të Kosovës udhëtuan gjatë verës për në Zvicër e Gjermani me teste të falsifikuara.

Vitija: Në një laborator mostra është marrë nga një person që s’ka qenë profesionist shëndetësor

Bujar Vitija, gazetar i cili mbulon sektorin e shëndetësisë, ka thënë se çështja e testimit për COVID-19 është kthyer në biznes fitimprurës.

Të gjithë personave të prekur me sindromën down iu ofrohen teste laboratorike falas

Shoqata Down Syndrome Kosova - DSK  ka arritur marrëveshje me OLIVE Medical & Laboratory në Kosovë për të ofruar shërbime pa pagesë për personat me sindromë...

Vaksinat dhe pasaportat e vaksinave po shiten online në tregun e zi (Foto)

Vaksinat anti Covid 19, pasaportat e vaksinave dhe letrat e testit negativ të rreme, po shiten në rrjetin e errët.

IKShPK e ShSKUK, pranojnë 100 mijë teste dhe 16 ventilatorë

Njëqind mijë testet PCR për COVID-19 dhe 16 ventilatorë, janë dorëzuar sot nga Ministria e Shëndetësisë në stoqet e IKSHPK-së dhe në ShSKUK.

ShBA vendos rekord me mbi 1 milion teste për COVID-19 në ditë

Shtetet e Bashkuara vendosën një rekord me mbi 1 milion teste diagnostikuese të coronavirusit të kryera në ditë, por sipas ekspertëve të ndryshëm, vendit i duhen 6 milionë deri ...

Licencohet edhe dy laboratore për testimin e COVID-19

Ministria e Shëndetësisë ka licencuar edhe dy laboratore për zbulimin e pranisë së virusit COVID-19.