Postet nga: Terrorizmi

Arabia Saudite ekzekuton 37 të dënuar për terrorizëm

Arabia Saudite ka ekzekutuar 37 të burgosur për shkak të lidhjeve me terrorizmin, njoftoi ministria e Brendshme.

Disa gra të kthyera nga Siria po hetohen për pjesëmarrje në grupe terroriste

Policia dhe Prokuroria e Kosovës kanë filluar intervistimin e disa grave që janë kthyer të shtunën në mëngjes nga Siria, me dyshimin se ishin pjesëmarrëse ...

Pjesëmarrësit e konfliktit në Siri e Irak u gjykuan e u dënuan, rekrutuesit mbeten mister

Më shumë se 400 qytetarë të Kosovës përfunduan në konfliktin në Siri e Irak, ndërsa afër 80 prej tyre humbën jetën dhe nuk u kthyen kurrë.

Njeriu i arrestuar për kërcënimin e Ramush Haradinajt përballet me drejtësinë

Seanca gjyqësore ndaj Bledart Elshanit, i akuzuar për kërcënimin në emër të ‘ISIS’-it ndaj kryeministrit Ramush Haradinaj është shtyrë.

Arrestohet shqiptari në ShBA: Dyshohet se donte të hakmerrej për sulmin në Zelandë të Re

Një shtetas shqiptar i cili foli për t'u bashkuar me ISIS dhe për të sulmuar njerëz  kalimtarë për t'u hakmarrë ndaj sulmit në Zelandë të Re ...

Si u parandaluan dy të mitura të niseshin për në Siri e Irak

Në emisionin e “Drejtësia në Kosovë” u transmetua rrëfimi i një gruaje e cila që gjashtë vite po pret kthimin e burrit të saj nga Siria. Në anë...

Video: QPS në Gjilan me staf profesional për trajtimin e të kthyerve nga Siria e Iraku

Në emisionin e “Drejtësia në Kosovë” u transmetua rrëfimi i një gruaje e cila që gjashtë vite po pret rikthimin e burrit të saj nga Siria. Në anë...

VIDEO: Cilat janë projektet e Komunës së Gjilanit për të rikthyerit nga Siria e Iraku

Në emisionin e “Drejtësia në Kosovë” u transmetua rrëfimi i një gruaje e cila që gjashtë vite po pret rikthimin e burrit të saj nga Siria. Në anë...