Postet nga: Terrorizmi

VIDEO - Si është gjendja e fëmijëve të rikthyer nga Siria?

Sonte në Emisionin “Drejtësia në Kosovë” u transmetuan ekskluzivisht detaje e dëshmi për 4 burrat, 32 gratë dhe 74 fëmijët të cilët pikërisht një javë më ...

VIDEO - A ishin gratë e rikthyera nga Siria të keqpërdorura seksualisht?

Sonte në Emisionin “Drejtësia në Kosovë” u transmetuan ekskluzivisht detaje e dëshmi për 4 burrat, 32 gratë dhe 74 fëmijët të cilët pikërisht një javë më ...

A ishin të martuara me të huajt gratë e rikthyera nga Siria

Sonte në emisionin “Drejtësia në Kosovë” do të transmetohet ekskluzivisht intervista me Koordinatorin Nacional Kundër Ekstremizmit dhe Terrorizmit, Fatos Makolli i cili flet për detaje lidhur me ...

I akuzuari për terrorizëm i këndonte gruas ‘Niset trimi për xhenet’

Në gjykimin për terrorizëm ndaj gjashtë personave të cilët po akuzohen se kishin planifikuar sulme terroriste në Kosovë, Francë e Belgjikë u dëgjuan video incizimet e ...

Gjykimi për terrorizëm - Kënga për xhihad e të akuzuarit lëshohet në Gjykatë

Në gjykimin për terrorizëm ndaj gjashtë personave të cilët po akuzohen se kishin planifikuar sulme terroriste në Kosovë, Francë e Belgjikë u dëgjuan video-incizimet e propozuara ...

Gjykata merr vendim për të kthyerat nga Siria

Gjykata e Prishtinës ka vendosur lidhur me kërkesën e Prokurorisë Speciale për caktimin e masës së arrestit shtëpiak kundër të pandehurave V.B., ...

Përfundon seanca dëgjimore ndaj 10 të dyshuarave për terrorizëm

Ka përfunduar seanca dëgjimore ndaj 10 grave kosovare të kthyera nga Siria, të cilat nga Prokuroria Speciale e Kosovës po dyshohen për organizim dhe pjesëmarrje në ...

Të kthyerat nga Siria, Prokuroria kërkon arrest shtëpiak

Ndaj grave të kthyera nga Siria ende po vazhdon seanca dëgjimore.